LINSEOPERATIONER

Vi har linser til behandling af din synsfejl

Stefan Klauber og Henrik Bom Olesen har tilsammen udført mere end 45.000 linseoperationer, og er derved to af landets mest erfarne indenfor området!

Oversigt

Grå stær operation ICL (linseimplantat)

Linseoperation

RLE - for dig med alderssyn

Når man er over 45 år begynder alderssyn at melde sig, og du får uundgåeligt brug for briller til at stille skarpt på teksten.

Du begynder måske med en enkel læsebrille, som du tager af og på i ét væk og løbende må styrken øges i læsebrillerne. Til sidst ender de fleste med en brille med glidende overgang.

Vil du gerne slippe for at bruge læsebriller, så er RLE-linseudskiftning, den bedste løsning.

Vi udskifter den naturlige linse med en kunstig linse, hvor optikken i den nye linse er så god, at du kan se og læse uden at bruge briller.

De avancerede flerstyrke linser vi tilbyder gør dig i stand til at læse, arbejde på din PC-skærm og den giver dig et godt afstandssyn.

Behandlingen er identisk med en grå stær operation. Forskellen på de to behandlinger ligger i optikken i linsen.

Og fordi optikken i linsen ikke ændrer sig, så holder en linseudskiftning hele livet - og du kan ikke udvikle grå stær. 

(-)

RLE er en forkortelse for ”refractive lens exchange”

Stefan Klauber og Henrik Bom Olesen er specialister i linseudskiftning.

Tilsammen har de udført mere end 45.000 operationer

I løbet af en helt almindelig dag, er meget af det vi kigger på inden for 1 meters afstand. Og har du udviklet alderssyn, så er det her, at du er mest udfordret. Hvor mange gange i løbet af dagen kigger du ikke på din telefon, tjekker prisen på en vare eller leder efter en skrue i den rette størrelse? Læsebrillerne er aldrig hvor man skal bruge dem, eller også flyder de alle vegne.

Du har måske også forsøgt dig med kontaktlinser med læsestyrke i ? Så vil du nok vide, at det er en langtfra optimal løsning. Det er simpelthen ikke muligt at opnå den samme optiske kvalitet i kontaktlinser, som med de linser vi sætter ind i øjet ved en RLE-behandling.

Så hvis du vil være problemet kvit én gang for alle, er en RLE-behandling løsningen.

RLE, flerstyrke linse

Nu 47.500 kr.

(Normalpris: 52.500)

Delbetaling

Brillefrihed

En RLE-operation handler i høj grad om livskvalitet og flere og flere ønsker at opnå den frihed det er, at kunne se uden briller.

Linsen holder resten af din levetid og efter en RLE-operation kan man ikke udvikle grå stær, så det skal du ikke bekymre dig om.

Hvis du inden for 14 dage efter din forundersøgelse bestiller tid til operation, trækker vi prisen for forundersøgelsen fra prisen på operationen.

 

Det er nu lidt over et år siden, at jeg blev opereret og jeg kan sige, at det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik gjort det før.

Jeg ser langt bedre end jeg nogensinde har gjort med briller. Min synsvinkel er øget betragtelig, da brilleglasset jo sætter en fysisk begrænsning for hvor langt ud i siderne man kan se klart og jeg har ingen problemer med eksempelvis at sætte et stik i en stikkontakt, hvilket jeg havde tidligere pga. bygningsfejlen.

Jeg er særdeles tilfreds med Øjenklinikken Hørsholm og vil til enhver tid vælge dem igen, såfremt det skulle blive aktuelt.

Kim Bruun

Er jeg egnet til en RLE

Som udgangspunkt skal du have raske øjne. Det vil sige, at du ikke må fejle noget kronisk i øjnene.

Dernæst skal du have gjort dig klart, hvorfor du ønsker en operation i stedet for at fortsætte med briller eller kontaktlinser.

Begrundelsen kan være et erhverv, hvor briller er til stort besvær, fx håndværker, skuespiller, mekaniker, kok, professionel sportsudøver Det kan også være i forhold til fritidsinteresser, som når fx vandsport, golf, tennis, jagt eller dans. 

Nogle oplever fysiske gener ved brug af briller, som trykken bag ørerne eller mærker på næsen. Og så kan det være ud fra et kosmetisk hensyn.

Vores linser

Der er forskellige flerstyrke linser på markedet. Vi har valgt to typer, der begge er amerikansk produceret og godkendt efter de strengeste kvalitetskrav (FDA). Baseret på vores erfaring ved vi, at netop de to flerstyrkelinser bedst muligt eliminerer behovet for briller.

Panoptix, trifokal (Alcon)

  • Linsen er en fremragende trifokal linse, som vi især anbefaler til dig, der arbejder meget ved skærm eller andet arbejde som er omkring en armslængde væk.
  • Linsen giver dig et godt læsesyn og et glimrende arbejdssyn. Den har dog et mindre lystab, som kan fornemmes på dit lange syn.

 

Synergy linsen (Johnson&Johnson)

  • Det optiske princip i Synergy linsen er anderledes end en trifokal linse. Den er mere ægte multifokal.
  • Du vil stadig kunne læse på fx din telefon og en PC-skærm, men Synergy tilgodeser specielt afstandssynet. Det er noget friluftsmennesker værdsætter – golfspillere, jægere, sejlere, cykelryttere  - og listen fortsætter.
Vis mere

Vi er specialister

Du kan forvente en meget grundig udredning og saglig rådgivning om, hvilken løsning der er den optimale for dig

Linseoperation

Kan jeg blive blind efter en linseoperation?

Nej, du bliver ikke blind. En infektion i et nyopereret øje kan lede til blindhed, hvis det ikke behandles. Øjendråberne du får med hjem, er med til at forebygge infektion, og du skal møde op til de obligatoriske kontroller så vi kan følge dig nøje. Får du infektion, skal du straks kontakte os

Kan jeg få efterstær?

Ja, vi ved at ca 10% af alle der har fået en linseopeation, oplever efterstær. Det behandles hurtigt og let og er en del af behandlingsgarantien

Må jeg bruge kontaktlinser inden min linseoperation?

Du må ikke bruge kontaktlinser i 2 dage op til operationen af hensyn til øjendrypning. 

Hvor lang tid tager en linseoperation (RLE)?

Selve operationen tager ca 15 minutter pr øje

Få frihed til at se uden briller og kontaktlinser

Læs mere