Øjenlaser

4.5/5

4.7 stjerner på Trustpilot

SmartSight

0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring
0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring

Fordelene ved SmartSight er:

SmartSight er den metode, som langt de fleste er egnet til.

 • Minimal smertefornemmelse
 • Hornhinden bevarer mest mulig af sin styrke
 • Risikoen for tørre øjne nedsættes og
 • Synet normaliseres hurtigt

SmartSight er en SMall Incision Lenticular Extraction teknik

Sikker, skånsom og hurtig

Det siger vores kunder

4.5/5

Jeg fik lavet en SmartSight laser operation for ca 4 måneder siden.
Det er nok en af de bedste beslutninger jeg har taget - jeg er så glad for resultatet!

Jeg kan varmt anbefale klinikken og man føler sig i gode hænder både under og efter operationen.
Stefan udførte operationen og det tog ingen tid og det var smertefrit!!

Jeg så sløret den første månedstid, var tør i øjnene og lysfølsom - men nu er det ovre.

5/5
Rana

via Trustpilot

Efter 17 år med briller besluttede jeg mig for at blive brillefri. Jeg undersøgte flere steder, men var klart mest tryg ved Øjenklinikken Hørsholm som er en privat øjenklinik der også udfører brillefri øjenkirurgi.

Den faglige standard er høj og man bliver undersøgt meget grundigt med lægesamtale inden man skal beslutte sig. Hvilken metode der anvendes besluttes i samråd med lægen og hvad de fagligt vurderer er bedst til ens øjne og der er ikke prisforskel på de metoder de tilbyder.

Rigtig god service og tilgængelighed. Kun top anbefalinger herfra!!

5/5
Gunilla

via Trustpilot

Sådan fungerer smartsight

Vi benytter ATOS femtosekund laseren til at behandle synsfejlen i hornhinden. ATOS har som den eneste maskine på markedet intelligent Eye Tracking, som kompenserer for øjets rotationer (cyclotorsion). Det sidste er meget vigtigt, når der skal behandles for bygningsfejl.

Laseren er en infrarød laser, der sender lys med en frekvens på op til 4 MHz af en varighed på mindre end 295 femtosekunder. Det går med andre ord lynende hurtigt og en øjenlaserbehandling er overstået på 30 sekunder!

Før-under-efter smartsight øjenlaser

Forundersøgelsen varer en time og består af en synsprøve, undersøgelse af øjet, resultatgennemgang og konklusion.

Du skal være opmærksom på følgende inden forundersøgelsen:

 1. Bruger du bløde kontaktlinser, skal du være linsefri i 5 dage op til undersøgelsen. Det er af afgørende betydning, at dine hornhinder ikke har været påvirket af kontaktlinser, da målingerne af hornhinderne ligger til grund for laserens indstilling.
 2. Øjenlægen kan få brug for at dryppe dine øjne med pupiludvidende dråber, så det kan være en udfordring at køre i bil i flere timer bagefter. Du kan også opleve at være lysfølsom, så medbring et par solbriller for at være på forkant.
 3. Din synsfejl skal være stabil. For at vi kan sikre stabilitet, beder vi dig om at medbringe brille- og/eller kontaktlinsehistorik som går mindst to år tilbage, så vi har et sammenligningsgrundlag.
 4. Ingen kunstige øjenvipper og farvning af vipper og bryn 1 uge før behandlingen.

Afsæt omkring en time fra du møder ind til SmartSight-behandlingen er overstået.

Det er vigtigt, at der ikke er rester af make-up og at du ikke har brugt creme omkring øjnene inden operationen. Farvning af vipper og bryn eller påsætning af kunstige øjenvipper må ikke foretages 1 uge op til behandlingen.

Du vil få udleveret en beroligende tablet ved ankomsten.

Øjenlægen undersøger igen dine øjne og repeterer operationsforløbet. Du vil få udleveret øjendråber til efterforløbet og modtage mundtlig og skriftlig instrukser i brugen.

På operationsstuen bliver du mødt af en sygeplejerske, som vil hjælpe dig til rette på et vandret leje. Stuen er afkølet, så det kan være en god idé med en langærmet bluse/skjorte.

Dine øjne bedøves med dråber. Der er altså ingen nåle! Øjenlægen sidder for enden af lejet og fortæller dig, hvad han gør og hvor langt i processen I er. Øjenlaseren arbejder i ganske få sekunder ad gangen og er tæt på smertefri. Behandlingen varer mindre end 5 minutter pr øje + forberedelsestid, så regn med ca. 30 minutter på stuen.

Vi bruger Schwind Sirius scheimflug og Schwind Peramis aberrometer + placido disk. CSO MS-39 OCT + placido disk og Topcon Maestro OCT til SmartSight procedure.

Fuldt detaljeret beskrivelse udleveres i forbindelse med operation.

Når operationen er overstået er du klar til at blive fulgt hjem. Du kan opleve svie og lysfølsomhed og øjnene vil ofte løbe i vand. Du skal holde dine øjne mest muligt lukkede i de første 3 timer efter behandlingen. Du skal begynde at dryppe dine øjne efter de første 3 timer og dette fortsætter du med i 3 uger.

Ellers skal du bruge dine øjne som du plejer – se TV, læse, bruge PC osv. Du kan ikke overanstrenge dine øjne. Du kan gå på almindeligt arbejde dagen efter. Første kontrol er hos øjenlægen allerede dagen efter. Afsluttende kontrol er typisk efter 3 måneder.

Dette skal du undgå:

 • Den første uge: Gnid dig ikke i øjnene. Undgå fysisk træning, at arbejde i urent miljø, at få vand i øjnene når du bader og brug ikke make-up.
 • I 3 uger efter: Undgå sauna og svømmehal.
 • I 4 uger efter: Undgå kontakt- og vandsport, dykning og farvning af vipper og bryn/påsætning af kunstige vipper.
  Fuldt detaljeret beskrivelse udleveres i forbindelse med operation.

Ofte stillede spørgsmål om smartsight

Prisen er kun 9.950 kr pr øje for SmartSight alt inkl.

SmartSight er en SMall Incision Lenticular Extraction teknik og er en meget skånsom metode. Teknisk er der tale om korrektion af synakse i forhold til pupil akse, eye tracking med genkendelse af pupil og korrektion for statisk og dynamisk cyclotorsion. Teknikker, der til sammen øger sikkerhed og sikrer et synsmæssigt perfekt resultat.

Allerede nogle timer efter øjenlaserbehandlingen, fornemmer du at det gode resultat er på vej. En til to dage efter behandlingen vil du se helt skarpt.

Nej, er du blevet godkendt til øjenlaserbehandling af øjenlægen og har du fulgt og overholdt vores vejledning op til operationen, kan vi udføre behandlingen som planlagt.

I sjældne situationer kan det ske, at øjenlægen ændrer metode. I så fald vil du få forklaret hvorfor og en grundig gennemgang af den nye metode. Du kan altid vælge behandlingen fra.

 

Ja, du skal være fyldt 18 år og have stabil brillestyrke.

Du kan regne med at være brillefri til du begynder at udvikle alderssyn - noget som ramme os alle. Alderssyn kan også behandles, dog ikke med laser, men med en linseoperation.

Kontakt os