Øjenlaser

4.5/5

4.7 stjerner på Trustpilot

SmartSurface

0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring
0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring

SmartSurface

SmartSurface er en simpel, sikker og robust øjenlaserbehandling benyttes til behandling af tynde hornhinder. Det er også en metode, som anvendes til sportsudøvere, hvor der er en vis risiko for traumer mod øjnet.

Kontakt os og bestil en tid til en gratis forundersøgelse, med henblik på en øjenlaseroperation.

SmartSurface er en videreudvikling af Trans-PRK metoden.

Trans-PRK står for Transepithelial PhotoRefractive Keratectomy

Det siger vores kunder

4.5/5

Jeg fik lavet en SmartSight laser operation for ca 4 måneder siden.
Det er nok en af de bedste beslutninger jeg har taget - jeg er så glad for resultatet!

Jeg kan varmt anbefale klinikken og man føler sig i gode hænder både under og efter operationen.
Stefan udførte operationen og det tog ingen tid og det var smertefrit!!

Jeg så sløret den første månedstid, var tør i øjnene og lysfølsom - men nu er det ovre.

5/5
Rana

via Trustpilot

Efter 17 år med briller besluttede jeg mig for at blive brillefri. Jeg undersøgte flere steder, men var klart mest tryg ved Øjenklinikken Hørsholm som er en privat øjenklinik der også udfører brillefri øjenkirurgi.

Den faglige standard er høj og man bliver undersøgt meget grundigt med lægesamtale inden man skal beslutte sig. Hvilken metode der anvendes besluttes i samråd med lægen og hvad de fagligt vurderer er bedst til ens øjne og der er ikke prisforskel på de metoder de tilbyder.

Rigtig god service og tilgængelighed. Kun top anbefalinger herfra!!

5/5
Gunilla

via Trustpilot

Sådan fungerer Smartsurface

AMARIS 1050RS laseren har markedets mest avancerede eye tracker i 7D og er desuden markedets hurtigste. Det er fuldstændigt afgørende for resultatet, at laseren sætter sine spor præcis dér hvor vi ønsker det. Eye trackeren er derfor med til at sikre det gode resultat.

Der er varierende grad af smerter efter behandlingen og det tager dage før synet er optimalt.

Ved SmartSurface øjenlaser benytter vi vores AMARIS 1050RS til at både at fjerne epithelet og ændre formen på hornhinden i en og samme behandling. Princippet kendes fra Trans-PRK.

Der er ingen instrumenter i berøring med øjet under behandlingen.

Vi bruger også teknologien SmartPulse, der efterlader en meget glat overflade. Det reducerer helingstiden.

Her kan du se en animeret film om SmartSurface

Før-under-efter smartsurface

Til forundersøgelsen måler vi blandt andet tykkelsen på dine hornhinder.

Forundersøgelsen varer en time og består af en synsprøve, undersøgelse af øjet, resultatgennemgang og konklusion.

Du skal være opmærksom på følgende inden forundersøgelsen:

  1. Bruger du bløde kontaktlinser, skal du være linsefri i 5 dage op til undersøgelsen. Det er af afgørende betydning, at dine hornhinder ikke har været påvirket af kontaktlinser, da målingerne af hornhinderne ligger til grund for laserens indstilling.
  2. Øjenlægen kan få brug for at dryppe dine øjne med pupiludvidende dråber, så det kan være en udfordring at køre i bil i flere timer bagefter. Du kan også opleve at være lysfølsom, så medbring et par solbriller for at være på forkant.
  3. Din synsfejl skal være stabil. For at vi kan sikre stabilitet, beder vi dig om at medbringe brille- og/eller kontaktlinsehistorik som går mindst to år tilbage, så vi har et sammenligningsgrundlag.
  4. Ingen kunstige øjenvipper og farvning af vipper og bryn 1 uge før behandlingen.

Afsæt omkring 45 minutter fra du møder og ind til SmartSurface-behandlingen er overstået

Det er vigtigt, at der ikke er rester af make-up og at du ikke har brugt creme omkring øjnene. Farvning af vipper og bryn eller påsætning af kunstige øjenvipper må ikke foretages 1 uge op til behandlingen.

Du vil få udleveret en beroligende tablet ved ankomsten.

Øjenlægen undersøger igen dine øjne og repeterer operationsforløbet. Du vil få udleveret øjendråber til efterforløbet og modtage mundtlig og skriftlig instrukser i brugen.

På operationsstuen bliver du mødt af en sygeplejerske, som vil hjælpe dig til rette på et vandret leje. Stuen er afkølet, så det kan være en god idé med en langærmet bluse/skjorte.

Dine øjne bedøves med dråber. Der er altså ingen nåle! Øjenlægen sidder for enden af lejet og fortæller dig, hvad han gør og hvor langt i processen I er. Behandlingen er smertefri og varer mindre end 10 minutter pr øje + forberedelsestid, så regn med ca. 30 minutter på stuen.

Øjenlægen afslutter behandlingen med at sætte en beskyttende kontaktlinse på øjet, for at dække det opererede område på hornhinden. Linsen fjernes igen ved første kontrolbesøg ca. 5 dage efter behandlingen.

Til SmartSurface anvendes AMARIS 1050RS til at fjerne epitelet og lave formændringen i én og samme behandling. Proceduren kendes fra Trans-PRK. AMARIS 1050RS benytter SmartPulse, den nyeste teknologi på området, som efterlader en meget glat overflade, hvilket reducerer helingstiden.

Fuldt detaljeret beskrivelse udleveres i forbindelse med operation.

Du er klar til at blive fulgt hjem så snart du kommer ud fra øjenlaseroperationen. Når bedøvelsen aftager vil du mærke ubehagelig svie og lysfølsomhed, der kan vare i 3-4 dage mens øjet heler. Vi anbefaler derfor, at du hviler dig så meget som muligt med lukkede øjne de første dage. Du skal dryppe dine øjne, som øjenlægen har foreskrevet fra du kommer hjem og fortsætte med dette i 3 uger. Synsstyrken forventes at være ca. 50% efter en uge (bilkørsel lovlig) og at være normal efter ca. 3 uger.

I takt med at ubehaget mindskes vil du kunne bruge dine øjne som du plejer – se TV, læse, bruge PC osv. Du kan ikke overanstrenge dine øjne, men du vil se sløret. Du skal ikke regne med at kunne gå på almindeligt arbejde til efter den beskyttende linse er blevet fjernet. Afsluttende kontrol er typisk efter 3 måneder.

Dette skal du undgå:

  • Den første uge: Gnid dig ikke i øjnene. Undgå fysisk træning, at arbejde i urent miljø, at få vand i øjnene når du bader og brug ikke make-up.
  • I 3 uger efter: Undgå sauna og svømmehal.
  • I 4 uger efter: Undgå kontakt- og vandsport, dykning og farvning af vipper og bryn/påsætning af kunstige vipper.
  • Fuldt detaljeret beskrivelse udleveres i forbindelse med operation

Ofte stillede spørgsmål om Smartsurface

Prisen er kun 9.950 kr pr øje for en SmartSurface (PRK).

SmartSurface kombinerer fordelene ved en traditionel TransPRK med den nye SmartPulse teknologi, som gør behandlingen hurtigere og mere skånsom.

Selve behandlingen gør ikke ondt. Og grundet SmartPulse teknologien, er smerteniveauet efter behandlingen 25% mindre end ved en traditionel Trans-PRK. Men vær indstillet på, at have ondt de første 3-4 dage efter behandlingen. Vi forebygger smerterne med øjendråber, tabletter og en beskyttende kontaktlinse.

SmartSurface kombinerer fordelene ved en traditionel TransPRK med den nye SmartPulse teknologi, som gør behandlingen hurtigere og mere skånsom.

Nej, godkender øjenlægen dig til en synskorrigerende behandling ved forundersøgelsen, skal du ikke igennem flere godkendelser. Følger og overholder du i øvrigt vores vejledning op til operationen, vil du blive opereret som planlagt.

Nej, du må ikke bruge kontaktlinser i 3 dage op til operationen.

Ja, efter et par uger er der ingen begrænsninger i forhold til kontaktsport.
Dette er blandt andet årsag til, at nogle erhverv kun tillader denne type laserbehandling.

Kontakt os