Linseudskiftning

4.5/5

4.7 stjerner på Trustpilot

Linseudskiftning til forskellige behov

0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring
0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring

Linseudskiftning - et godt alternativ til briller

Det er en stor beslutning at få sit syn korrigeret med en operation og det er bestemt noget, der for de fleste mennesker kræver et vist tilløb.

En linseudskiftning er til dig, som er over 45 år, er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl og vigtigts af alt – har alderssyn.

Operationen er til dig, som af den ene eller den anden årsag, ikke trives med briller eller kontaktlinser. Måske har du brugt briller hele dit liv og nu er enkeltstyrkeglassene udskiftet med glas med glidende overgang. Måske hører du til dem, der er ganske træt af at være afhængig af mange forskellige briller, der hele tiden skal af og på.

En linseudskiftning skal ses som et alternativ eller en erstatning af den løsning du har i dag, fordi du har et stort ønske om at blive brillefri. 

Kan du genkende scenarierne og drømmer du om at vinke farvel til dine briller for altid? Så er du havnet det rigtige sted.

Læs mere om RLE-linseudskiftning, EDOF-linser, grå stær eller ICL-linseimplantat.

En linseudskiftning vil opfylde dit ønske om at kunne se på alle afstande uden at skulle bruge briller. Vi behandler nær- og langsynethed, bygningsfejl og alderssyn. Og efter en linseudskiftning skal du ikke være bekymret for senere at udvikle grå stær, for det er der også taget hånd om. 

Bestil tid til en forundersøgelse og giv dig selv mulighed for SE verdenen på en mere ukompliceret måde.

Hos Øjenklinikken Hørsholm er vores øjenlæger, Stefan Klauber & Henrik Bom Olesen, blandt landets mest erfarne inden for synskorrigerende behandlinger. Tilsammen har de udført mere end 60.000 operationer.

Tryghed, tillid og professionalisme

Vi anerkender, at valget af øjenklinik i høj grad beror på, om du føler dig tryg og har tillid til klinikkens kompetencer.

Hos os, møder du øjenlægen allerede ved forundersøgelsen. På den måde ved du, hvem der skal operere dig og vil få udleveret øjenlægens direkte telefonnummer, så han kan være tilgængelig for dig gennem hele forløbet.

Alt klinisk personale i Øjenklinikken Hørsholm har specialistkompetencer inden for behandling af øjensygdomme og synskirurgi og vores tilgang til vores arbejde er drevet af en udtalt professionalisme.

Vi anerkender de overvejelser, der ligger bag beslutningen om en linseoperation og værdsætter den tillidserklæring det er, når vores kunder vælger os, og bogstaveligt talt, lægger sine øjne i vores hænder.

Derfor har vi gjort tryghed, tillid og professionalisme til en del af vores DNA.

Hvad tilbyder Øjenklinikken Hørsholm?

Du kan her læse om 8 fordele ved at vælge en linseudskiftning hos Øjenklinikken Hørsholm

Stefan Klauber og Henrik Bom Olesen er to meget erfarne øjenlæger inden for diagnosticering og behandling af øjensygdomme og synskirurgi.

De har begge erfaring med udskiftning af øjets naturlige linse, både i offentlig og privat regi. Siden 2013 har de sammen drevet Øjenklinikken Hørsholm.
De har udført mere end 60.000 laser- og linseoperationer tilsammen med stor succes og begge er drevet af stor passion for deres fag.

Vores undersøgelsesrum og operationsstuer er indrettet med moderne state-of-the-art udstyr og teknologier, som gør os i stand til at undersøge, diagnosticere og behandle de fleste synsfejl, som nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn ved at sætte nye linser i øjnene.

Som erfaren øjenlægeklinik kan vi give dig det syn, du ønsker. Nogle kunder kan godt leve med at skulle bruge briller efter en operation, mens andre ønsker fuld brillefrihed. Vi har løsninger til det hele.

Vi går op i at give dig den bedste oplevelse med garanti for et godt resultat.

Derfor tilbyder vi en behandlingsgaranti på op til 5 år efter din operation. Det betyder, at du kan føle dig tryg ved at vide, at vi giver gratis efterbehandling, hvis der opstår reststyrker efter operationen. Reststyrke vil vi typisk kunne måle inden for de første 6 måneder efter operationen. Men du har altså helt op til 5 år til at beslutte dig for, om du vil have gjort noget ved det.

Efter en RLE-linseudskiftning kan der opstå såkaldt efterstær. Vi tager øjensundhed meget alvorligt, og tilbyder livslang gratis behandling af efterstær.

Vores erfarne øjenlæger, sygeplejersker, optikere og sekretærer er alle med til at sikre, at du får den bedst mulige behandling.

Du vil aldrig føle dig alene i processen, da du vil have direkte kontakt til din øjenlæge gennem hele forløbet. Vores obligatoriske konsultationer er med til at sikre, at dit forløb går som planlagt både før, under og efter behandlingen.

Du skal vælge Øjenklinikken Hørsholm for en personlig oplevelse og et sikkert resultat. Vi vil være med dig hele vejen.

Vi vil gerne gøre det muligt for flest muligt at realisere drømmen om brillefrihed. Med vores fleksible muligheder for delbetaling, kan du tilpasse en ordning skræddersyet til din økonomi.

Har du allerede et brilleabonnement, behøver det ikke at være dyrere at afdrage en linseoperation med en finansiering via Resurs Bank.

Delbetaling fra 399,- kr pr måned. 
Test her hvad det i alt  vil koste dig med en delbetaling

Går du og overvejer at få behandlet dine synsfejl, så er der ingen grund til at vente med at bestille tid til forundersøgelsen. Det hele starter nemlig her.

Vores erfarne øjenlæger vil tage sig god tid til at undersøge dine øjne og vurdere, om du er egnet til behandlingen.

Er der den mindste tvivl om, hvorvidt dine øjne er egnede til operation, vil øjenlægen afvise dig og forklare, hvorfor vi ikke kan tilbyde dig en løsning. Omkring 15% bliver ikke godkendt til forundersøgelse.

Vi ønsker at sikre, at du føler dig tryg og godt informeret om hele processen. Derfor er vores forundersøgelse en vigtig del af vores behandlingsforløb.

Godkendes du til operation af øjenlægen, vil du få en grundig gennemgang af hele forløbet, så du præcis ved hvad der skal ske, og hvad du kan forvente.

Du vil få udleveret en lille mappe med al relevant information.

Vi værdsætter at du vælger os til at varetage dit syn og vi gør gør os umage for at leve op til dine forventninger

Det siger vores kunder

4.5/5

Virkelig professionel øjenklinik. Har haft en dags linser i knap 25 år og slimhinderne var til sidst irritable og mine øjne var røde sidst på eftermiddagen.

Så jeg besluttede at få skiftet mine naturlige linser og det var her efter 3 måneder, den bedste beslutning.

Mine øjne har aldrig set bedre og ingen tørre slimhinder - kan kun anbefale Hørsholm øjenklinik hvor man fra start til slut føler sig velkommen og tryg.

5/5
Peter

via Trustpilot

Jeg fik en RLE operation for tre uger siden. Efter 35 år med kontaktlinser og nogle år med læsebriller oveni, kan jeg nu se uden brug af hjælpemidler.

Fantastisk! Jeg kan varmt anbefale Stefan og hans team. Rigtig god kommunikation hele vejen igennem – før, under og efter operationen – et meget professionelt forløb, hvor jeg har følt mig i trygge hænder hele tiden.

En stor tak for en god behandling og vellykket resultat!

5/5
Maj

via Trustpilot

Praktisk information om linseoperation

Vi har gjort det nemt for dig at finde relevant information om linseudskiftning. Du kan hurtigt og nemt klikke på de emner, som du ønsker at læse om.

En linseudskiftning er en operation, hvor øjets naturlige linse udskiftes med en kunstig linse, der kan korrigere dine synsfejl. Uanset om du lider af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller grå stær, findes der en linse, der kan hjælpe dig.

Bruger du briller og/eller kontaktlinser, vil en linseoperation give dig et tilsvarende godt syn - bare uden de kendte problematikker, som briller og kontaktlinser kan give.

En linseudskiftning er et fantastisk alternativ til din brille- og kontaktlinseløsning. Lige som der er fordele og ulemper ved at bruge briller og kontaktlinser, er der også fordele og ulemper forbundet med en linseudskiftning. Fordelene opvejer som oftest ulemperne, men det er en individuel vurdering.

Vi lover, at gøre dig i stand til at træffe det rigtige valg på et veloplyst grundlag!

Bliv helt brillefri med vores RLE-linser.

Denne type linse gør dig i stand til at se på alle afstande, fuldstændigt uden hjælp af briller. Du vil altså kunne læse og se teksten på fx din mobiltelefon eller din pc-skærm samtidig med at du vil kunne se langt.

Har du ikke noget ønske om fuld brillefrihed, men kunne du godt tænke dig mere frihed til at se uden briller, så findes der også en løsning for det.

Vores såkaldte EDOF Eyhance linser dækker dette behov.

Har du brugt briller hele dit liv, kan det være, at du ikke har et ønske om at blive brillefri. Enkeltstyrke linser giver dig et godt afstandssyn, men du vil skulle bruge briller til læsning. En sådan linse bruges til behandling for Grå Stær.

Øjenklinikken Hørsholm tilbyder forskellige linsetyper og prisen afspejler, hvorvidt linserne har én eller flere styrker.

Priserne ligger fra 25.000,-kr i alt for behandling af begge øjnene og op til 55.000 kr.

Vores Grå Stær operation med med enkeltstyrke linser koster i alt 25.000 kr.
EDOF-Eyhance linser koster 39.000,-kr i alt for behandling af begge øjne, inklusiv Behandlingsgaranti i fem år.

RLE multifokale linser til fuld brillefrihed koster 55.000 kr. i alt for behandling af begge øjne, inklusiv Behandlingsgaranti i fem år.

Prisen er for operation af begge øjne og inkluderer derudover forundersøgelse, medicinske øjendråber og kontrolbesøg frem til afslutning.

Klik her for at gå til samlet prisoversigt.

Nej, du betaler én gang for din behandling, som dækker forundersøgelsen, øjendråber før og efter operationen og kontrolbesøg i op til 5 år efter. Får du behov for en efterbehandling, er dette også inkluderet i prisen.

Der kan være tilskud at hente alt efter forsikringsgruppe. Vi anbefaler, at du kontakter Sygeforsikringen Danmark inden operation, for at afklare, hvorvidt du er dækket.

Vi behandler et stigende antal kunder, for hvem en sundhedsforsikring helt eller delvist dækker forundersøgelse og behandling. Vi anbefaler, at du kontakter din sundhedsforsikring for at afklare evt. dækning af operation.

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Kan du nikke genkendende til et eller flere af nedenstående udsagn, så kan en linseudskiftning være en rigtig god løsning til dig:

 • Du bruger læsebriller, men de er besværlige og irriterende
 • Briller med glidende overgang fungerer, men er ikke optimale
 • Kontaktlinser fungerer dårligt eller slet ikke
 • Jeg har ellers sunde og raske øjne, samsyn og har ikke et ‘dovent øje’

Hos os er din tryghed og professionel behandling af dine øjne altid i højsæde. Derfor vil du gennemgå en obligatorisk forundersøgelse, hvor vi kan diagnosticere eventuelle øjenproblemer, der kan påvirke resultatet.

Langt de fleste, ca. 85% bliver godkendt til en linseudskiftning operation. Vi går aldrig på kompromis med resultatet og finder vi tegn på risiko for komplikationer, vil du ikke blive erklæret egnet.

Før operationen vil du få øjnene dryppet med bedøvende dråber, som udover at gøre operationen smertefri, også påvirker øjets bevægelighed. Det er muligt at få en beroligende tablet. Dine øjne bliver også dryppet med pupiludvidende dråber, som vil gøre dig ekstra lysfølsom i flere timer efter operationen. Et par gode solbriller vil Øjenlægen starter med at gennemgå hele proceduren med dig.

Selve operationen er hurtig og smertefri. Du vil blive bedt om at fokusere på et stærkt lys, mens vores øjenlæge udfører indgrebet på det ene øje. Efterfølgende gentages samme procedure på det andet øje, og så er du klar til at blive fulgt hjem.

En linseoperation tager typisk 15 minutter per øje og udføres med bedøvende dråber, så du ikke mærker noget.

Optikken i linsen ændrer sig ikke, så resultatet holder hele livet. Der kan opstå en reststyrke eller 'efterstær', som vi kan efterbehandle, som en del af garantien.

Efter operationen skal du blot sørge for at have nogen til at køre dig hjem, da dit syn vil være sløret i nogle timer. For at undgå lysfølsomhed kan det være en god idé at have et par solbriller med - uden styrke selvfølgelig.

Der er restriktioner i forhold til at dyrke motion, badning og brug af make-up. Allerede til Forundersøgelsen præciseres både mundtligt og skriftligt, hvad du må og ikke må. Kommer du i tvivl, kan du altid kontakte os.

Øjenlægen aftaler kontrolbesøg med dig fra gang til dig, men som tommelfingerregel skal du regne med mellem 3-6 besøg inden afsluttende kontrol.

Skulle der opstå en situation uden for normal åbningstid, så har vi sørget for, at du får et direkte nummer til øjenlægen. Så kan du altid få hurtig hjælp og vejledning.

Efter operationen er der forholdsregler, som du skal være særligt opmærksom på for at opnå det bedste resultat. Som en del af forundersøgelsen vil vi gennemgå dem med dig og give dig al informationen skriftligt:

 • Dryp dine øjne som foreskrevet
 • Dyrk ikke motion i en uge
 • Brug ikke øjenmakeup i en uge
 • Arbejd og ophold dig ikke i urene miljøer i en uge
 • Gå ikke i svømmehal i 3 uger

Inden du bestiller din forundersøgelse

Drømmer du om at kunne se klart, uden at være afhængig af briller og kontaktlinser? Så er en øjenoperation måske lige noget for dig!

Men før du bestiller tid til en forundersøgelse, er det vigtigt at overveje, hvad der motiverer dig til at blive brillefri.

 • Gener ved nuværende løsning?
 • Frihed til at dyrke en sport uden at skulle tænke på briller og linser?
 • Forventninger til resultatet?

Under forundersøgelsen vil øjenlægen stille dig spørgsmål om din nuværende situation og dine ønsker for fremtiden. Derfor er det en god idé at have tænkt over, hvilke situationer du er mest generet af i din nuværende løsning, og hvad du gerne vil opnå efter operationen.

 

Den første del af forundersøgelse består af en synstest, som du måske kender den fra din optiker.

Efter den første del af forundersøgelsen, går vi videre til selve øjenundersøgelsen. Her tager vi de nødvendige målinger og skanninger af dine øjne for at sikre blandt andet tykkelsen på hornhinden, øjets akse og niveauet af endotelceller. Det er intet, der gør ondt eller er ubehageligt under forundersøgelsen.

Undersøges du med henblik på en øjenlaserbehandling skal du være indstillet på også at få pupiludvidende dråber i øjnene.

Hvis du normalt bruger bløde kontaktlinser, skal du huske at være kontaktlinsefri i mindst 5 dage før undersøgelsen.

Vi tager os god tid til at undersøge dig grundigt og gennemgår resultatet med dig, så du er fuldt ud informeret. Hvis der skulle opstå spørgsmål efterfølgende, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvis du bliver godkendt til operationen, vil vores øjenlæge give dig en anbefaling, som vil give dig det bedst mulige resultat.

Vi kan som regel tilbyde dig tid til operation inden for 1-2 uger.

Praktisk information om forundersøgelsen

Forundersøgelsen varer en time.
Du skal være linsefri i 5 dage op til undersøgelsen, hvis du bruger bløde kontaktlinser.
Du må ikke bruge de hårde kontaktlinser 10 dage før forundersøgelsen.

For at sikre, at dine synsfejl ikke fortsat er i udvikling, er det vigtigt, at kunne sammenligne 2 år gammel målinger med resultatet fra forundersøgelsen. Medbring gerne din historik fra din optiker eller dine gamle briller.

Er der styrkestatbilitet, er der stor sandsynlighed for, at du kan få behandlet din synsfejl.

Vi undersøger både dit syn og øjets anatomi. Blandt andet måler vi tykkelsen på dine hornhinder. Da øjenlægen gerne vil have muligheden for at dryppe dine øjne med pupiludvidende dråber, skal du være indstillet på, at du ikke selv ville kunne køre bilen hjem.

Hos Øjenklinikken Hørsholm er det vores mission at hjælpe flest mulige af med briller og kontaktlinser. Derfor tilbyder vi en GRATIS forundersøgelse til en værdi af 1.100 kr.

Vi ved godt, at det kan virke uoverskueligt at skulle tage beslutningen om at få en øjenoperation. Derfor vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig. Vores erfarne og professionelle øjenlæger vil sørge for, at du føler dig tryg og godt informeret gennem hele processen.

Der er dog nogle vigtige ting, som du skal have styr på, inden du bestiller tid til en forundersøgelse, som du kan læse mere om lige her.

Book tid til Forundersøgelse i Hørsholm ved at ringe til os, udfylde vores kontaktformular eller skriv til os via vores online chat. Vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan finde en tid til dig.

Praktisk information om vores linseudskiftning metoder

Hos Øjenklinikken Hørsholm tilbyder vi 4 forskellige linsetyper alt efter behov: RLE-linseudskiftning, EDOF linseoperation og ICL linseimplantat og Grå Stær operation. De 3 førstnævnte metoder er alle en del af behandlingsgarantien, hvor vi kan efterbehandle med øjenlaser.

Grå Stær efterbehandles ikke med øjenlaser; i stedet måler vi brillestyrke og du vil få en brillerecept med til brug hos egen optiker.

Vi bruger topmoderne teknologi, der giver præcise resultater til brug for bestilling af linser.

Vil du gerne slippe for besværet med briller? Så er en RLE linseudskiftning med trifokale linser lige noget for dig!

En RLE linseoperation giver dig frihed til at se og læse på alle afstande uden briller. Med trifokale linser får du optimal fleksibilitet og komfort. Så uanset om du ser tv, kører bil, læser eller spiller golf, kan du se skarpt på alle afstande.

Prisen for at slippe af med brillerne og få en RLE linseudskiftning er 55.000,-kr alt inklusiv.

Det korte svar er, nej.

Da alderssynet opstår, fordi øjets naturlige linse mister sin evne til at stille skarpt på det, vi gerne vil se tæt på, er den eneste holdbare løsning, at udskifte linsen.

En øjenlaser er super god til behandling af synsfejl uden på hornhinden. Det er ikke muligt for en øjenlaser at behandle linsen inde i øjet.

Alderssyn rammer os alle på et tidspunkt, men det behøver ikke at betyde et farvel til livet uden briller. Med EDOF bliver hverdagen mere fri og ubesværet. Den øger synsskarpheden og reducerer brilleafhængigheden.

Vores Eyhance linse er en revolutionerende løsning til behandling af grå stær, der giver dig et syn på højde med de bedste briller, men uden de optiske bivirkninger. Vil du undgå optiske bivirkninger, som haloes er Eyhance linsen en sikker løsning.

Og det bedste af det hele? Hele 85% af vores kunder bliver helt brillefri efter en Eyhance linseudskiftning!

Prisen er 39.000,- kr i alt for begge øjne inklusiv behandlingsgaranti.

Grå stær er en helt almindelig øjenlidelse, der rammer de fleste - hvis bare vi bliver gamle nok!

Symptomer på grå stær

 • Sløret og nedsat syn
 • tab af farveintensitet
 • dobbeltsyn
 • øget følsomhed over for lys.

Det er muligt at blive opereret via det offentlige og det er den hyppigst udførte operation i Danmark.

For at blive godkendt til operation i det offentlige, skal dit syn være så dårligt, at det er på grænsen til at du ikke må køre bil.

Det kan være en langvarig proces og noget der for mange påvirker livskvaliteten negativt.

Hos Øjenklinikken Hørsholm kan vi undersøge, diagnosticere og behandle dig inden for et par uger. En grå stær operation forbedrer både dit syn og din livskvalitet.

Som udgangspunkt opererer vi begge dine øjne samme dag, men der kan være omstændigheder, som gør at øjenlægen vælger at operere over to dage.

Prisen for en grå stær operation ligger på 12.500 kr. pr. øje alt inklusiv.

Er du blevet afvist til behandling med en øjenlaser pga. høje plusstyrker eller fordi dine hornhinder er for tynde, så vil et ICL-linseimplantat muligvis være en løsning til dig.

ICL-linsen er en lille blød linse som er lavet af det biologiske materiale collamer. Linsen placeres inde i øjet foran øjet naturlige linse og fungerer som en indvendig kontaktlinse. Øjet vil ikke betragte linsen som et fremmedlegeme og der er ingen risiko for at øjet vil frastøde linsen.

Behandlingen er smertefri og du vil få et klart syn uden de udfordringer som briller og kontaktlinser kan være. Behandlingen er reversibel, det vil sige, at linsen kan tages ud igen på et tidspunkt.

Prisen for ICL linseimplantat er 49.000,- kr for begge øjne inklusiv behandlingsgaranti.

Ofte stillede spørgsmål om linseudskiftning

Vi kender det alle sammen - med alderen bliver vores syn værre og værre. Hvis vi ikke selv har oplevet det endnu, så kommer vi med garanti til det.

Alderssyn rammer os alle sammen, og for de fleste mennesker begynder udviklingen fra omkring 45-års alderen.

Øjets naturlige linse, den som gør at vi kan stille skarpt på ting tæt på (læsning), mister fleksibilitet med alderen. Hvor vi før kunne se små bogstaver tæt på, skal vi have det ud i strakt arm, for at kunne se det tydeligt. Og på et tidspunkt er vores arme ikke lange nok og vi må have hjælp af en læsebrille med plus-styrke for igen at kunne se tydeligt inden for naturlig læseafstand.

Det er en naturlig udvikling, som ikke kan stoppes eller kureres medicinsk, hvilket forklarer årsagen til, at man med jævne mellemrum bliver nødt til at skifte sine briller ud med mere plusstyrke i glassene.

Heldigvis kan en linseudskiftning sætte en stopper for udviklingen.

En linseudskiftning er et kirurgisk indgreb, og som med enhver kirurgisk procedure er der risici forbundet herved.

Men det korte svar er nej, du bliver ikke blind efter operationen. En infektion i et ny opereret øje kan dog lede til en synsnedsættelse, hvis ikke den behandles. Øjendråberne du får med hjem efter operationen er med til at forebygge infektion. Får du en infektion, skal du straks kontakte øjenlægen.

Det er også vigtigt, at du møder op til de obligatoriske kontroller, så vi kan følge dig nøje og sikre et planmæssigt forløb.

Med en linseudskiftning erstatter man øjets naturlige linse med en kunstig linse. Vi fjerner altså årsagen til dit alderssyn eller Grå Stær, og da optikken i de kunstige linser aldrig ændrer sig, vil du aldrig skulle gå tilbage til at bruge briller.

De kunstige linser er lavet af et akrylmateriale og linsen placeres i et lukket ‘kammer’. Der er ingen risiko for at kroppen afstøder linsen.

Du vil ikke længere risikere at udvikle grå stær, hvilket er en ekstra bonus, der følger med operationen.

Dine øjne er bedøvede med lokal bedøvende øjendråber, så der er ingen smerter forbundet med behandlingen.

Du skal stoppe med at bruge kontaktlinser 2 dage op til operationen, samtidig med at du skal begynde med øjendråberne.

Har du almindeligt kontorarbejde, kan du tage på job dagen efter, men vi anbefaler at starte stille op, da du i tilvænningsperioden hurtigere vil føle dig træt i øjnene.

Det sker kun yderst sjældent, at vi finder medicinske eller kirurgiske årsager til en afvisning. Har du fået en øjeninfektion, vil vi udskyde operationen. Det samme er tilfældet, hvis du har make-up eller kunstige øjenvipper på.

Rent statistisk vil omkring 15% få behov for en supplerende efterbehandling af reststyrke. Der er ingen undersøgelser, der på forhånd kan indikere, om du ligger i de 15% eller de 85% som ikke skal efterbehandles.

En efterbehandling foretages med øjenlaser, som behandler reststyrken uden på hornhinden. Behandlingen med øjenlaser er vores garanti for fuld brillefrihed og behandlingen er en del af behandlingsgarantien.

Hvis du mistænker grå stær, kan du få behandlet begge øjne med enkeltstyrke linser. Efter denne operation vil du få et godt syn på afstand, men du skal stadig bruge læsebriller.

Opgradering af grå stær operation med en EDOF-linse (Eyhance), er til dig, der gerne vil være uafhængig af briller i flest mulige hverdagssituationer. Linsen er uden optiske bivirkninger.

Endelig er der de trifokale RLE-linser, som gør dig helt brillefri i alle situationer. Med disse linser vil du have et optimalt syn på alle afstande, og du vil en gang for alle kunne sige farvel til briller og kontaktlinser.

Vores RLE-linseoperation med trifokale linser er den ultimative løsning til dig, der har et krævende job eller fritidsinteresser, hvor briller og kontaktlinser er en hindring.

Ja, vores toriske linser tager højde for din bygningsfejl og koster ikke ekstra.

Nej, du betaler det samme, uanset om linsen er torisk eller sfærisk.

Ja, linser med mere end én styrke er en multifokal linse. Trifokale linser, som Synergy-linsen har 3 fokusområder bygget ind i linsen. Dette gør, at du kan læse på alle afstande uden brug af briller eller kontaktlinser.

Haloes er glorier rundt om lyskilder. Det er et optisk fænomen, som opstår ved de ægte trifokale linser, men som aftager med tiden i takt med hjernens tilvænning.

Kontakt os