linseoperation
4.5/5

4.7 stjerner på Trustpilot

EDOF linser - Vi anbefaler PureSee

0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring
0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring

EDOF linseoperation med PureSee linser

EDOF-linsen er en opgraderet enkeltstyrke linse, med udvidet synsdybde. 

I praksis betyder det, at du vil opleve større frihed fra briller, men ikke fuld brillefrihed.

EDOF-linsen PureSee er ideel til dig, som vil undgå optiske bivirkninger, som glorier og som ønsker at minimere brugen af briller. Måske har du fået konstateret  grå stær og ønsker en bedre linse end en traditionel enkeltstyrkelinse mod grå stær.

Ønsker du fuld brillefrihed, så skal du vælge en RLE-linseoperation.

EDOF står for: Extended Depth Of Focus. På dansk: Udvidet skarphedsområde

Det siger vores kunder

4.5/5

Virkelig professionel øjenklinik. Har haft en dags linser i knap 25 år og slimhinderne var til sidst irritable og mine øjne var røde sidst på eftermiddagen.

Så jeg besluttede at få skiftet mine naturlige linser og det var her efter 3 måneder, den bedste beslutning.

Mine øjne har aldrig set bedre og ingen tørre slimhinder - kan kun anbefale Hørsholm øjenklinik hvor man fra start til slut føler sig velkommen og tryg.

5/5
Peter

via Trustpilot

Jeg fik en RLE operation for tre uger siden. Efter 35 år med kontaktlinser og nogle år med læsebriller oveni, kan jeg nu se uden brug af hjælpemidler.

Fantastisk! Jeg kan varmt anbefale Stefan og hans team. Rigtig god kommunikation hele vejen igennem – før, under og efter operationen – et meget professionelt forløb, hvor jeg har følt mig i trygge hænder hele tiden.

En stor tak for en god behandling og vellykket resultat!

5/5
Maj

via Trustpilot

Minimalt brug af briller med en EDOF PureSee linse

Hvordan virker det så?
En EDOF PureSee linse er en forfinet udgave af en enkeltstyrkelinse, som er de linser der bliver brugt til behandling for grå stær. Udover at levere god skarphed på den fjerneste afstand, gør EDOF- linsen det muligt at fokusere helt ind til ca. 45 cm.

I praksis betyder det, at du uden briller kan se skarpt på alt der befinder sig indenfor ca 45 cm og udefter. Til fint nærarbejde vil en læsebrille næsten altid være nødvendig. 

Med en PureSee linseoperation får du mere frihed til at se og opleve verdenen, uden at brillerne skal være på hele tiden.

Den største fordel ved  EDOF linser, er at synsoplevelsen stort set er fri for optiske bivirkninger.  

Det vil sige, at tilvænningen er kort og der vil ikke opstå fænomener som glorier rundt om lyskilder, som vi kender fra trifokale linser.

Til forundersøgelsen vil du sammen med øjenlægen finde frem til den type linse,  som bedst indfrier dine forventninger til resultatet.

Frihed til mere

Resultatet efter en EDOF linseoperation med PureSee linser betyder større frihed til at færdes uden briller. 

Og som en ekstra bonus skal du ikke bekymre dig om, at udvikle grå stær, for det er ikke længere muligt.

Inden forundersøgelsen, er det en god idé at tænke over, hvilke ønsker og forventninger du har til resultatet efter en linseudskiftning. På den måde kan du i samråd med øjenlægen finde frem til den bedste løsning.

Bestil tid til forundersøgelse og få svar på, om en linseoperation med EDOF linser er en optimal for dig.

Før-under-efter operation med EDOF linser

Forundersøgelsen varer en time og består af en synsprøve, undersøgelse af øjet, resultatgennemgang og konklusion.

Du skal du være opmærksom på følgende inden forundersøgelsen:

  1. Bruger du kontaktlinser, skal du være linsefri i 5 dage op til undersøgelsen. Det er af afgørende betydning, at dine hornhinder ikke har været påvirket af kontaktlinser.
  2. Øjenlægen kan få brug for at dryppe dine øjne med pupiludvidende dråber, så det kan være en udfordring at køre i bil i flere timer bagefter. Du kan også opleve at være lysfølsom, så medbring et par solbriller for at være på forkant.
  3. Ingen kunstige øjenvipper og farvning af vipper og bryn 1 uge før behandlingen.
  4. To dage før behandlingen skal du starte op med øjendråber og i den forbindelse, skal du stoppe med at bruge kontaktlinser.

2 dage før din linseudskiftning til en EDOF linse, skal du begynde med de øjendråber, som du enten har fået udleveret til forundersøgelsen eller selv har hentet på apoteket!

Afsæt halvanden time fra du møder ind og til operationen er overstået.

Det er vigtigt, at der ikke er rester af make-up og at du ikke har brugt creme omkring øjnene når du møder ind til operation. 

Du kan bede om at få udleveret en beroligende tablet.

Inden du skal ind på operationsstuen, vil vi begynde med at give dig bedøvende og pupiludvidende dråber.

Herefter vil øjenlægen, som du mødte til forundersøgelsen, starte med at undersøger dine øjne og repetere operations- og efterforløbet. 

På operationsstuen bliver du mødt af en sygeplejerske, som vil hjælpe dig til rette i en stol, som sænkes til næsten vandret.

Dine øjne bedøves yderligere med dråber. Der er altså ingen nåle. Øjenlægen sidder for enden af lejet og fortæller dig, hvad han gør og hvor langt i processen I er. Behandlingen er smertefri og varer omkring 15-25 minutter pr øje inkl. forberedelsestid.

Der anvendes ingen forbinding og du er klar til at blive fulgt hjem så snart du kommer ud fra operationsstuen. Dine øjne vil have godt af at være lukkede de første 3 timer efter operationen. Der kan forekomme beskedne smerte, som du kan dække med fx Panodil. Øjnene vil være lysfølsomme, så medbring solbriller.

Du skal dryppe øjne, som øjenlægen har foreskrevet fra du kommer hjem og fortsætte med dette i 6 uger.

Almindeligvis kan du køre bil og varetage almindeligt arbejde dagen efter. Brug dine øjne som du plejer – se TV, læs, bruge PC osv. Du kan ikke overanstrenge dine øjne. Der aftales kontrolbesøg fra gang til gang. Afsluttende kontrol er typisk efter 3 måneder.

Dette skal du undgå:

Den første uge: Gnid dig ikke i øjnene. Undgå fysisk træning, at arbejde i urent miljø, at få vand i øjnene når du bader og brug ikke make-up.

I 3 uger efter: Undgå sauna og svømmehal.

I 4 uger efter: Undgå kontakt- og vandsport, dykning og farvning af vipper og bryn/påsætning af kunstige vipper.

Ofte stillede spørgsmål om linseudskiftning

Nej, du bliver ikke blind. En infektion i et nyopereret øje kan lede til blindhed, hvis det ikke behandles. Øjendråberne du får med hjem, er med til at forebygge infektion, og du skal møde op til de obligatoriske kontroller så vi kan følge dig nøje. Får du infektion, skal du straks kontakte os.

Ja, vi ved at ca 10% af alle der har fået en linseoperation, oplever efterstær. Det behandles hurtigt og let og er en del af behandlingsgarantien.

Du skal stoppe med at bruge kontaktlinser 2 dage op til operationen. Det er samtidig med at du skal begynde at dryppe øjnene. 

EDOF linserne giver dig frihed til at færdes uden brug af briller i din hverdag, men du bliver ikke fuldt brillefri, som efter en RLE-linseudskiftning.

Selve operationen tager ca 15 minutter pr øje.

Dine øjne er bedøvede med lokalbedøvende øjendråber, så der er ingen smerter forbundet med behandlingen.

Langt de fleste, ca 85% bliver godkendt til en linseoperation. Du skal til forundersøgelse hos vores øjenlæge, for at få svar på om du er egnet til behandling.

Kontakt os