Øjenlaser

4.5/5

4.7 stjerner på Trustpilot

Øjenlaseroperation

0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring
0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring

Præcision er helt afgørende for resultatet

En øjenlaserbehandling er en sikker og hurtig metode til behandling af synsfejl. 

Laseren behandler synsfejl, som nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl uden på hornhinden.

Vores øjenlæger, Stefan Klauber & Henrik Bom Olesen, er to af landets mest erfarne og har udført tusindevis af øjenlaseroperationer.

Vi benytter meget avancerede lasere fra tyske SCHWIND  som garanti for et præcist resultat og med minimalt ubehag

Det er en stor beslutning, at få opereret sin synsfejl væk og for de fleste kommer beslutningen med en del sommerfugle i maven - tillid og tryghed er derfor nøgleordene her. Det er også derfor vi har valgt, at du møder øjenlægen allerede til forundersøgelsen, så du kan føle dig tryg ved at vide, hvem det er, der skal behandle dig.

Vi sætter en time af til forundersøgelsen. Det er vigtigt for os, at høre dine begrundelser for at få en øjenlaseroperation, så vi kan se om vi kan indfrie dine forventninger. Vi udfører også en grundig undersøgelse af dit syn og af dine øjne og øjenlægen vil gennemgå resultaterne med dig. Er du egnet til en øjenlaseroperation, vil øjenlæge komme med sin anbefaling på den metode, som giver dig det bedste resultat.

Vi giver Behandlingsgaranti i op til 5 år, og hvad indebærer så det? Skulle der opstå en reststyrke, vil vi typisk kunne måle det indenfor de første 3 måneder efter din operation. Behandlingsgarantien betyder, at du har helt op til 5 år til at beslutte, om du ønsker at få fjernet reststyrken med en efterbehandling.

Start din rejse mod BRILLEFRIHED med en forundersøgelse. Ring allerede i dag.

Øjenlaser er til dig som er mellem 18 og 45 år gammel

Vi behandler nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl fra +2 til -10

Praktisk information i forbindelse med din øjenlaseroperation

Vi har gjort det nemt for dig, at finde nyttig information om øjenlaseroperation. Har du andre spørgsmål, så skal du bare kontakte os via telefon, via chatten eller via kontaktformularen.

Ønsker du at slippe af med briller og kontaktlinser og øge din synskomfort? Øjenoperationer med laser er en hurtig og effektiv måde at slippe af med briller og kontaktlinser.

Det er en behandling til dig som er under 45 år og som er enten nær- eller langsynethed med eller uden bygningsfejl.

Vi behandler synsfejl fra +2 til  -10 med eller uden bygningsfejl.

Har du plus-styrker på mere end +2 er det ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig behandling med øjenlaser.  Til gengæld kan et ICL-linseimplantat være løsningen til dig med høje plus-styrker eller hvis der er målt meget tynde hornhinder. Til forundersøgelsen får du svar på, om du er egnet til en øjenlaser behandling eller om vi kan tilbyde dig en alternativ behandling.

Vi tilbyder øjenlaseroperation til en fast lav pris på 9.950,- kr. pr. øje, uanset hvilken metode der benyttes: SmartSight, LASIK eller SmartSurface. Vi har også mulighed for delbetaling fra 399 kr. om måneden.

Vores faste pris sikrer, at du ikke bliver overrasket af skjulte gebyrer eller tillægspriser senere hen. Vores Premium behandlinger: SmartSight og LASIK er altså ikke dyrere end behandling med SmartSurface metoden (Trans-PRK).

Medicinske øjendråber og de kliniske kontroller er inkluderet i prisen.

Evt. efterbehandling i op til 5 år efter operationen er også en del af prisen.

Nej, vi har ingen skjulte gebyrer eller ekstraudgifter. Du skal kun betale én gang for din behandling, som både dækker forundersøgelsen, medicinske øjendråber og kontrolbesøg. Og får du brug for en efterbehandling, så er den også inkluderet i prisen i helt op til 5 år efter din behandling.

Vi anbefaler, at du kontakter din sundhedsforsikring og hører om den dækker en synskorrigerende laserbehandling.

For at kunne få en laser øjenoperation skal man være mellem 18 - 45 år. Synsfejlen skal have været stabil i en periode på 2 år op til operationen. Du skal desuden have samsyn. Det vil sige, at du skal se lige godt med begge øjne med dine briller eller kontaktlinser.

Har du skelet som barn og brugt klap for det ene øje, er det vigtig information for os. Har du i dag et såkaldt ‘dovent øje’, kan vi ikke desværre ikke behandle dig.

Operationen er udelukkende for personer med nærsynethed, langsynethed og/eller bygningsfejl. Øjenlaser behandler ikke alderssyn.

Der kan være risici ved operationen i relation til sygdomme eller medicinbrug, derfor er det vigtigt, at du oplyser om evt sygdomshistorik.

 

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for en øjenlaserbehandling, kan vi anbefale at scrolle længere ned på vores hjemmeside, hvor du finder information om de forskellige forudsætninger for at kunne få en operation.

Dit syn kan påvirkes under graviditeten og så længe du ammer. Vi anbefaler, at du tidligst kommer til forundersøgelse 3 mdr efter du har født eller ikke ammer længere

I vores øjenklinik i Hørsholm tilbyder vi sikre og hurtige metoder til behandling af synsfejl uden på hornhinden. Hvilken øjenlaser metode der er bedst egnet til dig finder vi frem til ved forundersøgelsen. Ikke alle synsfejl og hornhinder er ens, og derfor vil både vores specialuddannede optikere og vores øjenlæger foretage grundige målinger af både synet og selve øjet for at finde den bedste øjenlaser løsning for netop dine øjne.

Vi mener, at valg af øjenlaser metode skal baseres på øjenlægens vurdering og ikke din økonomi. Derfor tilbyder vi den samme pris på alle vores øjenlaserbehandlinger. En behandling med SmartSight metoden koster altså lige så lidt som SmartSurface (TransPRK).

Det er vigtigt for os, at du får den bedste behandling og ikke behøver at betale ekstra for det.

Før operationen vil vi altid foretage en grundig forundersøgelse for at sikre, at du er egnet til behandlingen.

Selve laseren arbejder på hornhinden i mellem 10-30 sekunder pr. øje. Du vil kunne mærke et tryk mod øjet, mens øjenlægen klargører lasen, men der er ingen smerter forbundet med selve behandlingen. 

Du skal regne med at være på operationsstuen i 20-30 minutter . Der vil både være en sygeplejerske og en øjenlæge til stede.

Nej, der er ingen direkte smerte forbundet med selve behandlingen. Dine hornhinder bliver fuldt bedøvet med lokaltvirkende øjendråber. Du vil mærke et tryk på øjet når øjenlægen klargører dit øje.

Efter behandlingen vil de fleste opleve rødme og svien i øjnene. Nogle taler om at have en grusfornemmelse i øjnene og til dette får du udleveret lindrende øjendråber.

En laser øjenoperation fjerner synsfejl uden på hornhinden og giver dig et godt syn på alle afstande. Resultat holder frem til du begynder at udvikle alderssyn (gammelmandssyn). Alderssynet rammer os alle fra omkring 45 års alderen og skyldes en problematik inde i øjet. En ny øjenlaserbehandling vil ikke hjælpe på alderssynet.

Selvom du har fået en øjenlaserbehandling kan du stadig godt få dit alderssyn. 
Det betyder nemlig ikke, at du så er permanent tilbage til at skulle bruge briller igen, da vi også kan behandle dit alderssynet med en såkaldt RLE-linseudskiftning.

Forløbet efter en LASIK- og en SmartSight behandling er stort set identiske

Du skal sidde på klinikken i ca. 30 minutter efter din behandling, inden øjenlægen kan følge op på resultatet og sende dig hjem. Du skal have lukkede øjne i 3 timer efter behandlingen; noget de fleste klarer med en lur på sofaen. Dagen efter ser du godt nok til selv at komme til den første kontrol hos øjenlægen og til at gå tilbage til dine almindelige aktiviteter.
Der er forskellige forholdsregler, som øjenlægen vil gennemgå med dig. Fx må du ikke bruge øjenmakeup, gå i svømmehal og dyrke sport i en periode efter operationen.

Forløbet efter en SmartSurface (Trans-PRK/PRK) adskiller sig fra de to andre forløb. Her skal du regne med at have nedsat syn i den første uges tid efter behandlingen. Der er også en vis smerte forbundet med denne lasermetode, og for at beskytte øjet, vil øjenlægen sætte en kontaktlinse på det behandlede øje, som du skal have siddende i ca. 5 dage indtil øjenlægen fjerner den igen.
Der er forskellige forholdsregler, som øjenlægen vil gennemgå med dig. Fx må du ikke bruge øjenmakeup, gå i svømmehal og dyrke sport i en periode efter operationen.

Uanset, hvilken øjenlasermetode du har fået, så skal du bruge medicinske øjendråber og fugtgivende øjendråber i en periode efter behandlingen. Begge typer øjendråber får du udleveret på klinikken og du vil få en grundig gennemgang i brugen.

Det er meget vigtigt, at du kommer til de planlagte kontroller.

Du kan altid komme i kontakt med din øjenlæge, hvis du har bekymringer undervejs i forløbet.

Prisen på 9.950,- kr. pr øje inkluderer alt dette og sikrer, at du får det bedst mulige forløb.

Bliver du behandlet med enten SmartSight eller LASIK kan du som udgangspunkt regne med at tage på arbejde dagen efter. Vi skal se dig til din første kontrol dagen efter, og nogle vælger at holde fri en dags tid. 
Arbejder du i urent miljø, skal du vente en uge med at komme tilbage på arbejde.

Er du behandlet med SmartSurface metoden (Trans-PRK) skal du regne med at have omkring 50% syn efter en uge. Det er tilladt at køre bil med 50% syn. 

Generelt skal du være indstillet på en helingstid på op til 3 måneder, hvor vi almindeligvis vil afslutte dit forløb hos os.

Praktisk information om vores øjenlasermetoder

Hos Øjenklinikken Hørsholm tilbyder vi 3 forskellige lasermetoder, nemlig SmartSight, LASIK og SmartSurface. Og det bedste af det hele er, at de koster det samme!

Vi mener nemlig, at du skal kunne vælge metode uden hensyn til om du har råd til den dyreste eller den billigste løsning. Det skal ikke være dyrere, at vælge den metode med mindst ubehag. Hos os er det op til øjenlægen at vurdere, hvilken metode, der er bedst til dig  – og det er uafhængig af pris.

Din tilfredshed er vores succes!

Vi ønsker, at du føler dig tryg gennem hele dit forløb hos os, og derfor er vores prioritet at skabe en god og tryg oplevelse for dig.

Efter forundersøgelsen vil vores erfarne øjenlæger fortælle dig, om du er egnet til en øjenlaseroperation og i så fald, hvilken metode der er bedst til dig. Forundersøgelsen er gratis og har en værdi af 1.100 kr.

Vi anvender den nyeste teknologi inden for lasere til øjenkirurgi på hornhinden.

SmartSight er den nyeste teknologi indenfor behandling af nærsynethed og bygningsfejl og er det indlysende valg for alle, der ønsker at slippe for briller eller kontaktlinser. Vi anbefaler behandlingen til personer med minusstyrker mellem +2 og -10 og bygningsfejl.

Behandlingen er meget præcis og skånsom, da den kun fjerner væv fra midt inde i hornhinden gennem en lillebitte åbning. Den lille åbning betyder også en hurtig helingstid og hornhinden bevarer sin stabilitet.

Vi bruger Schwind Sirius scheimflug og Schwind Peramis aberromer+placido disk. CSO MS-39 OCT og Topcon Maestro OCT til SmartSight prodecuren.

Maskinen er den eneste på markedet med 6D Eye Tracking, som sikrer intelligent støtte for øjets rotatio ner (cyclotorsion). Det sidste er meget vigtigt, når der behandles for bygningsfejl. 

Se hvordan Eye Tracking virker her

LASIK er den anbefalede øjenoperation til dig, der lider af synsfejl mellem +2 (langsynet) og -8 (nærsynet), uanset om du også har bygningsfejl.

Det bedste ved LASIK er, at metoden er utroligt præcist og skånsomt. LASIK er godkendt til astronauter hos NASA.

Du behøver ikke bekymre dig om smerte, da proceduren er smertefri takket være den avancerede teknologi, der anvendes. Der benyttes to lasere, som gør det muligt for øjenlægen at lave en 'flap' centralt på hornhinden. Dette gøres med en femtosekundlaser, som gør det let at løfte flappen til side for at forberede øjet til laser nummer to.

Herefter fordamper excimer laseren det væv, der er nødvendigt for at korrigere synsfejlen. Når proceduren er afsluttet, lægges flappen forsigtigt på plads og du vil opnå effekt allerede efter nogle timer.

Vi anbefaler SmartSurface til personer med synsfejl fra +3 til -8 og bygningsfejl og til dig, med meget tynde hornhinder. Er hornhinden meget tynd vil SmartSurface være det eneste behandlingsmetode.

Kan vi ikke godkende dig til behandling med øjenlaser, findes der et alternativ. Vi tilbyder nemlig også ICL-linseimplantat, som kan være den rette løsning for dig.

Alle tre typer af øjenlaserbehandlinger har hver især deres force. Du behøver heldigvis ikke selv at tage stilling til metoderne. Vores øjenlæger er eksperter i at finde den rette behandling til netop dig.

Eyetracker til øjenlaseroperation

Præcision er helt afgørende for resultatet ved en øjenlaseroperation. Vores laser benytter en avanceret Eyetracker teknologi, som optimerer præcisionen.

Uanset, hvor meget du anstrenger dig for at holde øjet helt i ro, ved kun at fokusere på ét punkt, så vil du uforvarligt komme til at bevæge øjet.

Eyetrackeren registrerer øjets bevægelser 1050 gange pr sekund (!) under laserbehandlingen, og er derfor i stand til at kompenserer for de mindste bevægelser. På den måde sikrer vi, at laseren arbejder med størst mulig præcision.

Det siger vores kunder

4.5/5

Jeg fik lavet en SmartSight laser operation for ca 4 måneder siden.
Det er nok en af de bedste beslutninger jeg har taget - jeg er så glad for resultatet!

Jeg kan varmt anbefale klinikken og man føler sig i gode hænder både under og efter operationen.
Stefan udførte operationen og det tog ingen tid og det var smertefrit!!

Jeg så sløret den første månedstid, var tør i øjnene og lysfølsom - men nu er det ovre.

5/5
Rana

via Trustpilot

Efter 17 år med briller besluttede jeg mig for at blive brillefri. Jeg undersøgte flere steder, men var klart mest tryg ved Øjenklinikken Hørsholm som er en privat øjenklinik der også udfører brillefri øjenkirurgi.

Den faglige standard er høj og man bliver undersøgt meget grundigt med lægesamtale inden man skal beslutte sig. Hvilken metode der anvendes besluttes i samråd med lægen og hvad de fagligt vurderer er bedst til ens øjne og der er ikke prisforskel på de metoder de tilbyder.

Rigtig god service og tilgængelighed. Kun top anbefalinger herfra!!

5/5
Gunilla

via Trustpilot

Flere gode grunde til at vælge Øjenklinikken Hørsholm

Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, så ring endelig til os!

Stefan Klauber og Henrik Bom Olesen er to meget erfarne øjenlæger inden for diagnosticering og behandling af øjensygdomme og synskirurgi.

De har været med siden siden de første øjenlasere kom til Danmark i midten af 90'erne. Der er sket en del udvikling siden starten, og Øjenklinikken Hørsholm benytter den nyeste øjenlaserteknologi på markedet. Stefan Klauber er specialist i SmartSight, som er en af de meget skønsomme behandlinger.

Vores to øjenlæger har udført mere end 60.000 laser- og linseoperationer tilsammen og de er begge drevet af stor passion for deres fag.

Vores undersøgelsesrum og operationsstuer er indrettet med moderne state-of-the-art udstyr og teknologier, som gør os i stand til at undersøge, diagnosticere og behandle de fleste synsfejl, som nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl.

Vores laser er fra  det velrenommerede Tyske firma Schwind Eye-tech-solution. Vores SCHWIND ATOS femtosecond laser  gør os i stand til at tilbyde behandling efter den såkaldte SmartSight metode, som som korrigerer synsfejl med stor præcision og minimalt ubehag.

Vi kan behandle synsfejl mellem +2 og op til -10 + bygningsfejl. Der er forskel på øjne og hornhinder og ikke alle er egnet til fx en SmartSight. Har du meget tynde hornhinder, vil en SmartSurface måske være den eneste mulighed. Det er  altid øjenlægens vurdering, der ligger til grund for valg af metode, så du er sikker på at få det bedste resultat.

Som erfaren øjenlægeklinik kan vi være med til at give dig den undersøgelse og behandling der kan gøre dig brille- og kontaktlinsefri.

Vi har løsninger til fleste

Vi går op i at give dig den bedste oplevelse med garanti for et godt resultat.

Derfor tilbyder vi en behandlingsgaranti på op til 5 år efter din operation. Det betyder, at du kan føle dig tryg ved at vide, at hvis behovet opstår, så giver vi gratis efterbehandling på reststyrke i op til 5 år efter operationen.

At du gennem hele forløbet bliver fulgt af samme øjenlæge, er en af flere fordele ved at vælge Øjenklinikken Hørsholm. Vores erfarne øjenlæger, Stefan Klauber og Henrik Bom Olesen, vil være med dig gennem hele processen og sikre de bedste resultater.

Vi er med dig før, under og efter operationen for at sikre den bedst tænkelige resultat.

I dagene, ugerne og månederne efter operationen, vil der være opfølgningssamtale og klinisk kontrol, hvor vi følger helingsprocessen tæt. Du vil få et direkte telefonnummer til din øjenlæge, så du hurtigt kan få besvaret eventuelle spørgsmål. Du kan trygt vælge Øjenklinikken Hørsholm for den bedste personlige oplevelse og et sikkert resultat.

Vi synes ikke at det er troværdigt, at prisen for en øjenlaser hænger sammen med niveaet af ubehag efter behandlingen. Derfor skal du ikke betale mere for en SmartSight hos os.

Da det i sidste ende, er en øjenlægevurdering, hvilken øjenlasermetode du vil få mest glæde af, så skal du kunne stole på, at øjenlægen anbefaler behandlingen ud fra dit bedste - og ikke ud fra prisen på behandlingen. Så uanset metode, så koster en øjenlaser kun 9.950 kr. pr. øje.

Vores "All inclusive" pakke-pris er uden ekstra omkostninger. Vi tilbyder en fast pris på øjenlaseroperationen, som inkluderer alt hvad du behøver - ingen skjulte gebyrer eller tillægspriser. Du kan føle dig tryg ved at vide, at det ikke er prisen som bestemmer hvilken metode du skal behandles efter.

Uanset metode: SmartSight, LASIK eller SmartSurface – er prisen 9.950 kr. per øje inkl. 5 års behandlingsgaranti!

Vores delbetalingsmuligheder er fleksible og koster ikke mere end et brille- eller kontaktlinseabonnement. Vi ønsker at gøre det muligt for flest muligt at få udført en laseroperation til priser, som matcher udgifterne til briller og kontaktlinser.

Der er mulighed for delbetaling fra 399 kr. pr. måned.

En grundig undersøgelse før behandlingen er essentiel for at opnå de bedste resultater. Her sikrer vi os, om du overhovedet er egnet til en øjenlaserbehandling. Finder øjenlægen årsag til afvisning, får du naturligvis en forklaring på hvorfor.

Hos Øjenklinikken Hørsholm tilbyder vi en gratis og uforpligtende forundersøgelse til en værdi af 1.100 kr., hvor vores erfarne øjenlæger og optikere vil vurdere dine muligheder for behandling.

Gratis forundersøgelse er til dig som ønsker at blive fri for briller og kontaktlinser med en synskorrigende opeation ved hjælp af enten øjenlaser eller den såkaldte RLE-linseudskiftning.

En gratis forundersøgelse kræver, at du har sunde og raske øjne uden sygdomssymptomer. 

Har du fx fået konstateret diabetes eller sklerose anbefaler vi, at du bestiller tid til en fuld øjenlægeundersøgelse. Prisen er 1.100 kr. Hvis øjenlægen finder dig egnet til synskirurgi, så trækker vi de 1.100 kr. fra operationens pris. 

Healing af dine øjne efter behandling: Vigtige instruktioner du skal følge

Når du er blevet behandlet med en øjenlaser, er det vigtigt at passe ekstra godt på dine øjne for at sikre en korrekt opheling. Her er nogle vigtige instruktioner, du skal følge:

  • Undgå at gnide dig i øjnene.
  • Hold øjnene fri for støv, røg og skarpt lys den første uge efter behandlingen.
  • Undgå sportsaktiviteter og tungt løft den første uge.
  • Hold dig væk fra svømmehaller og saunaer i 2-3 uger for at reducere risikoen for infektion.

Øvrige spørgsmål & svar i forbindelse med øjenlaser

Efter en øjenlaserbehandling med SmartSight eller LASIK må du køre bil igen dagen efter.

Efter en SmartSurface/Trans-PRK vil der gå flere dage. Du skal kunne se mindst 0,5 (50%).

Følg øjenlægens instruktioner nøje for at passe bedst muligt på dit syn. 

Vores erfarne øjenlæger udfører laserbehandlingen med den førende teknologi fra SCHWIND fra Tyskland, som giver præcise resultater med minimalt ubehag. Dine øjne vil også være bedøvede med dråber under selve behandlingen.

Nej, du bliver ikke blind. Det er af største vigtighed, at du følger vores instruktion, at du drypper dine øjne som ordineret og 0g møder op til de obligatoriske kontroller, så vi kan følge dig nøje. En infektion i et ny-opereret øje kan lede til blindhed, hvis det ikke behandles. Øjendråberne du får med hjem, er med til at forebygge infektion. Får du tegn på infektion, skal du kontakte os.

Ja, der kan være bivirkninger i form af lysfølsomhed, tørre øjne, ‘grus i øjnene’ eller sløret syn den første tid efter operationen. Desuden kan der opstå reststyrke, som kan efterbehandles - det er en del af garantien.

Gratis forundersøgelse er til dig som ønsker at blive fri for briller og kontaktlinser med en synskorrigende opeation ved hjælp af enten øjenlaser eller den såkaldte RLE-linseudskiftning.

En gratis forundersøgelse kræver, at du har sunde og raske øjne uden sygdomssymptomer. 

Har du fx fået konstateret diabetes eller sklerose anbefaler vi, at du bestiller tid til en fuld øjenlægeundersøgelse. Prisen er 1.100 kr. Hvis øjenlægen finder dig egnet til synskirurgi, så trækker vi de 1.100 kr fra operationens pris. 

Nej, du skal ikke sygemeldes. Efter behandling med SmartSight og LASIK, kan du regne med at være tilbage på arbejde dagen efter. Har du fået en SmartSurface/PRK-behandling skal du regne med at holde fri i 5-10 dage.

Den første uge må du ikke dyrke sport. I øvrigt skal du altid tænke på, at beskytte dine øjne bedst muligt, når du dyrker sport, hvor der er risiko for at skade dine øjne.

Som udgangspunkt er svaret JA, men du bør kontakte Forsvaret og sikre dig. Du kan læse mere om, hvad Forsvaret skriver på deres hjemmeside. Gå til Forsvarets hjemmeside HER

Nej, godkender øjenlægen dig til en synskorrigerende behandling ved forundersøgelsen, så kan du regne med at blive opereret. Følger og overholder du i øvrigt vores vejledning op til operationen, så vil du blive opereret som planlagt. Det sker i sjældne tilfælde, at øjenlægen vurderer, at det er bedst at ændre metode. I så fald vil du blive informeret og du kan altid takke nej.

Kan alle få en øjenlaseroperation?

Nej, ikke alle er klinisk egnede og der vil være synsfejl som ikke kan behandles med en øjenlaser.

For at få en øjenlaserbehandling skal du være over 18 år og under 45 år.

Krav til stabilt syn før operationen er en vigtig faktor for at opnå det ønskede resultat. Dine styrker skal derfor være stabile i 2 år op til operationen.

Du skal som udgangspunkt have sunde og raske øjne.

Har du skelet som barn og har du et såkaldt ‘dovent øje', kan vi ikke tilbyde dig en synskorrigerende operation.

Vi kan behandle nærsynethed fra -0,5 til -10

Er du langsynet op til +3 kan vi behandle dig med en øjenlaser. Har du højere plus-styrker findes der et alternativ til øjenlaser, som hedder ICL-linseimplantat. Det er ikke alle øjne, som er egnede til til ICL. Vi kan undersøge om du er egnet. Ring og bestil tid til forundersøgelsen.

Det er helt normalt at udvikle alderssyn fra vi er omkring 45 år. Nogle lidt før og andre lidt senere. Alderssynet giver os udfordringer med at se skarpt på alt indenfor en halv til hel meter. De fleste starter med en billig læsebrille med lidt plus-styrke i og må tage briller af og på. Til sidst vil de fleste ende med en brille med glidende overgang (brille med både + og - styrke) for at kunne se på alle afstande.

Hvis du ikke kan vende dig til at bruge briller eller bare er træt af briller og kontaktlinser, så kan vi tilbyde dig en synskorrigende opeation, som både behandler nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn - og som give dig dit syn tilbage på alle afstande uden brug af briller eller kontaktlinser.

Hvis vores målinger viser, at du har tynde hornhinder, kan det påvirke dine muligheder for en øjenlaseroperation. Dette skyldes, at denne tilstand kan gøre det vanskeligere at opnå et optimalt resultat med laserbehandlingen. Der findes dog alternative behandlingsmuligheder såsom et linseimplantat (ICL), som koster 49.000 kr.

Alderssyn (gammelmandssyn) og grå stær er en helt naturlig del af aldringsprocessen af øjets naturlige linse. Det er desværre ikke muligt at få laserbehandling af dine øjne, hvis du lider af alderssyn eller grå stær. Men det betyder ikke, at der ikke er behandlingsmuligheder. Med en linseudskiftning behandler vi både grå stær alderssyn.

Hvis du har en velreguleret diabetes og ønsker at få synet rettet op, så vil vi gerne se på muligheden for en synskorrigerende behandling.

Hvis dine øjne findes sunde og raske og uden symtomer på diabetes, så kan en beha behandling godt komme på tale.

Vi kan ikke tilbyde dig en gratis forundersøgelse, hvis du diabetes. Vi tilbyder i stedet at du bestiller tid til en fuld øjenlægeundersøgelse. Prisen er 1.100 kr. Hvis øjenlægen finder dig egnet til synskirurgi, så trækker vi de 1.100 kr fra operationens pris. 

Gratis forundersøgelse er til dig som ønsker at blive fri for briller og kontaktlinser med en synskorrigende opeation ved hjælp af enten øjenlaser eller den såkaldte RLE-linseudskiftning.

En gratis forundersøgelse kræver, at du har sunde og raske øjne uden sygdomssymptomer. 

Har du fx fået konstateret diabetes eller sklerose anbefaler vi, at du bestiller tid til en fuld øjenlægeundersøgelse. Prisen er 1.100 kr. Hvis øjenlægen finder dig egnet til synskirurgi, så trækker vi de 1.100 kr fra operationens pris. 

Tryghed ved øjenlaseroperation i Hørsholm

Bliv brillefri med en øjenlaseroperationer

Øjenlaseren korrigerer for nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl.

Vi sørger for, at du føler dig tryg og komfortabel under hele processen.

Kom ind til en konsultation og lad vores øjenlæger guide dig til et liv uden briller og kontaktlinser.

Praktisk information om forundersøgelse Hvor lang tid varer en forundersøgelse?

En forundersøgelse varer typisk en time og omfatter en række tests og undersøgelser af øjnene.

Under forundersøgelsen vil øjenlægen afdække eventuelle sygdomme eller risikofaktorer, som kan betyde at du ikke er egnet til operation.

Det er vigtigt med en grundig forundersøgelse før øjenoperationen, da det sikrer et præcist resultat og minimerer risikoen for komplikationer.

Inden forundersøgelsen skal du stoppe med at bruge bløde kontaktlinser i 5 dage op til undersøgelsen. Det sikrer en mere præcis måling af øjets tilstand og kan mindske risikoen for eventuelle komplikationer.

Du skal stoppe med at bruge hårde kontaktlinser mindst 10 dage inden forundersøgelsen for at give hornhinden tid til at stabilisere sig.

Kan du medbringe synshistorik fra din optiker fra de seneste 2 år eller et par gamle briller, kan vi hurtigt se om dine styrker har udviklet sig ved at sammenligne tidligere målinger med de målinger vi foretager på dig til forundersøgelsen.

Har du ikke historik, vil vi foretage målinger på dig og og bede dig komme tilbage for nye målinger efter tidligst 6 måneder.

Hvis vi ser en stabil styrke, er der stor sandsynlighed for, at vi kan behandle dine synsfejl.

Ja, du skal regne med at øjenlægen får brug for at dryppe dine øjne med pupiludvidende dråber. Dette gør vi for bedst muligt at kunne undersøger både dit syn og øjets anatomi. Vi måler blandt andet tykkelsen på dine hornhinder.

Du vil ikke være i stand til selv at køre bil efter at du har fået dryppet øjne.

Gratis forundersøgelse er til dig som ønsker at blive fri for briller og kontaktlinser med en synskorrigende operation ved hjælp af enten øjenlaser eller den såkaldte RLE-linseudskiftning.

En gratis forundersøgelse kræver, at du har sunde og raske øjne uden sygdomssymptomer. 

Har du fx fået konstateret diabetes eller sklerose anbefaler vi, at du bestiller tid til en fuld øjenlægeundersøgelse. Prisen er 1.100 kr. Hvis øjenlægen finder dig egnet til synskirurgi, så trækker vi de 1.100 kr fra operationens pris. 

Vigtige ting om forundersøgelse

Hos Øjenklinikken Hørsholm er det vores mission at hjælpe dig til et liv uden briller og kontaktlinser. Vi giver dig derfor muligheden for en gratis forundersøgelse til en værdi af 1.100 kr. Det kræver bare at du ringer og taler med en af vores konsulenter, som vil stille dig nogle få screeningsspørgsmål.

En gratis forundersøgelse tilbydes, hvis du har sunde og raske øjne uden sygdomssymptomer og har samsyn.

Har du fx fået konstateret diabetes eller sklerose anbefaler vi, at du bestiller tid til en fuld øjenlægeundersøgelse. Prisen er 1.100 kr. Hvis øjenlægen finder dig egnet til en øjenlaseroperation, så trækker vi de 1.100 kr. fra operationens pris. 

Vi ved godt, at det kan virke uoverskueligt og nogle finder det skræmmende at tage beslutningen om at få en øjenoperation. Derfor vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig. Vores erfarne og professionelle øjenlæger vil sørge for, at du føler dig tryg og godt informeret gennem hele processen.

Inden du bestiller din forundersøgelse

Drømmer du om at kunne se klart, uden at være afhængig af briller og kontaktlinser? Så er en øjenoperation måske lige noget for dig!

Men før du bestiller tid til en forundersøgelse, er det vigtigt at overveje, hvad der motiverer dig til at blive brillefri.

  • Er du generet af din nuværende løsning?
  • Ønsker du frihed til at dyrke en sport uden at skulle tænke på briller og linser?
  • Hvilke forventninger har du til resultatet?

Under forundersøgelsen vil øjenlægen stille dig spørgsmål om din nuværende situation og dine forventninger til resultatet. Derfor er det en god idé at have tænkt over, hvilke situationer du er mest generet af i din nuværende løsning, og hvad du gerne vil opnå efter operationen.

 

Den første del af forundersøgelse består af en synstest, som du måske kender den fra din optiker.

Efter den første del af forundersøgelsen, går vi videre til selve øjenundersøgelsen. Her tager vi de nødvendige målinger og skanninger af dine øjne for at sikre blandt andet tykkelsen på hornhinden. Det er intet, der gør ondt eller er ubehageligt under forundersøgelsen.

Undersøges du med henblik på en øjenlaserbehandling skal du være indstillet på også at få pupiludvidende dråber i øjnene.

Hvis du normalt bruger bløde kontaktlinser, skal du huske at være kontaktlinsefri i mindst 5 dage før undersøgelsen.

Vi tager os god tid til at undersøge dig grundigt og gennemgår resultatet med dig, så du er fuldt ud informeret. Hvis der skulle opstå spørgsmål efterfølgende, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvis du bliver godkendt til operationen, vil vores øjenlæge udlevere skriftlig information om behandlingen. 

Vi kan som regel tilbyde dig tid til operation inden for 1-2 uger.

Kontakt os