Øjenlaser

4.5/5

4.7 stjerner på Trustpilot

Lasik

0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring
0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring

Lasik

En LASIK/FS-LASIK øjenlaserbehandling er en meget udbredt og præcis behandlingsmetode. Det er også den metode som hurtigt giver et klart syn. Og så beskriver de fleste øjenlaseroperationen som smertefri.

LASIK er en forkortelse for Laser Assisted In Situ Keratomileusis

... På dansk: Ændring af hornhindens form med laser !

Det siger vores kunder

4.5/5

Jeg fik lavet en SmartSight laser operation for ca 4 måneder siden.
Det er nok en af de bedste beslutninger jeg har taget - jeg er så glad for resultatet!

Jeg kan varmt anbefale klinikken og man føler sig i gode hænder både under og efter operationen.
Stefan udførte operationen og det tog ingen tid og det var smertefrit!!

Jeg så sløret den første månedstid, var tør i øjnene og lysfølsom - men nu er det ovre.

5/5
Rana

via Trustpilot

Efter 17 år med briller besluttede jeg mig for at blive brillefri. Jeg undersøgte flere steder, men var klart mest tryg ved Øjenklinikken Hørsholm som er en privat øjenklinik der også udfører brillefri øjenkirurgi.

Den faglige standard er høj og man bliver undersøgt meget grundigt med lægesamtale inden man skal beslutte sig. Hvilken metode der anvendes besluttes i samråd med lægen og hvad de fagligt vurderer er bedst til ens øjne og der er ikke prisforskel på de metoder de tilbyder.

Rigtig god service og tilgængelighed. Kun top anbefalinger herfra!!

5/5
Gunilla

via Trustpilot

Sådan fungerer lasik

LASIK øjenlaser benytter ATOS femtosekund laseren (FS-LASIK) til at lave en flap – en lille ‘låge’ i hornhinden. Flappen løftes til side, hvorefter korrektion af synsfejlen udføres ved at ændre form i stromaet med AMARIS 1050RS excimer laseren. Til slut lægges flappen på plads og helingen begynder.

AMARIS 1050RS laseren har markedets mest avancerede eyetracker i 7D og er desuden markedets hurtigste.

Øjet bevæger sig hurtigt og i flere retninger. Eye Trackeren sikrer, at laseren kun arbejder præcis dér, hvor den skal. Når øjet flytter sig, følger laserstrålen med!

Her kan du se en lille animeret film som viser en LASIK-behandling

Før-under-efter lasik

Øjet bevæger sig ca. 90 mikrometer per millisekund i alle retninger! Med AMARIS 1050RS 7D eye tracker sikrer vi størst mulig præcision.

Forundersøgelsen varer en time og består af en synsprøve, undersøgelse af øjet, resultatgennemgang og konklusion.

Du skal være opmærksom på følgende inden forundersøgelsen:

  1. Bruger du bløde kontaktlinser, skal du være linsefri i 5 dage op til undersøgelsen. Det er af afgørende betydning, at dine hornhinder ikke har været påvirket af kontaktlinser, da målingerne af hornhinderne ligger til grund for laserens indstilling.
  2. Øjenlægen kan få brug for at dryppe dine øjne med pupiludvidende dråber, så det kan være en udfordring at køre i bil i flere timer bagefter. Du kan også opleve at være lysfølsom, så medbring et par solbriller for at være på forkant.
  3. Din synsfejl skal være stabil. For at vi kan sikre stabilitet, beder vi dig om at medbringe brille- og/eller kontaktlinsehistorik som går mindst to år tilbage, så vi har et sammenligningsgrundlag.
  4. Ingen kunstige øjenvipper og farvning af vipper og bryn 1 uge før behandlingen.

Afsæt omkring en time fra du møder ind og til LASIK-behandlingen er overstået.

Farvning af vipper og bryn eller påsætning af kunstige øjenvipper må ikke foretages 1 uge op til behandlingen. Der må ikke være rester af make-up og du må ikke bruge creme omkring øjnene inden på selve operationsdagen.

Du vil få udleveret en beroligende tablet ved ankomsten.

Øjenlægen undersøger igen dine øjne og repeterer operationsforløbet. Du vil få udleveret øjendråber til efterforløbet og modtage mundtlig og skriftlig instrukser i brugen.

På operationsstuen bliver du mødt af en sygeplejerske, som vil hjælpe dig til rette på et vandret leje. Stuen er afkølet, så det kan være en god idé med en langærmet bluse/skjorte.

Dine øjne bedøves med dråber. Der er altså ingen nåle! Øjenlægen sidder for enden af lejet og fortæller dig, hvad han gør og hvor langt i processen I er. Øjenlaseren arbejder i ganske få sekunder ad gangen og er tæt på smertefri. Behandlingen varer mindre end 5 minutter pr øje + forberedelsestid, så regn med ca. 30 minutter på stuen.

Til at udføre LASIK anvender vi Schwind Sirius scheimflug og Schwind Peramis aberrometer + placido disk. CSO MS-39 OCT + placido disk og Topcon Maestro OCT.

Fuldt detaljeret beskrivelse udleveres i forbindelse med operation.

Når øjenlaseroperationen er overstået er du klar til at blive fulgt hjem. Du kan opleve svie og lysfølsomhed og øjnene vil ofte løbe i vand. Du skal holde dine øjne mest muligt lukkede i de første 3 timer efter behandlingen. Du skal dryppe dine øjne fra du kommer hjem og fortsætte med dette i 3 uger.

Du kan bruge dine øjne som du plejer – se TV, læse, bruge PC osv. og kan ikke overanstrenge dine øjne. Almindeligt arbejde kan varetages dagen efter. Første kontrol er hos øjenlægen allerede dagen efter. Afsluttende kontrol er typisk efter 3 måneder.

Dette skal du undgå:

  • Den første uge: Gnid dig ikke i øjnene. Undgå fysisk træning, at arbejde i urent miljø, at få vand i øjnene når du bader og brug ikke make-up.
  • I 3 uger efter: Undgå sauna og svømmehal.
  • I 4 uger efter: Undgå kontakt- og vandsport, dykning og farvning af vipper og bryn/påsætning af kunstige vipper.
  • Fuldt detaljeret beskrivelse udleveres i forbindelse med operation

Ofte stillede spørgsmål om Lasik

Prisen er kun 9.950 kr pr øje - alt inklusiv.

Lige efter en LASIK-behandling skal du holde dine øjne lukkede i 3 timer. Herefter ser du godt uden briller. Det er helt normalt, hvis dine øjne er røde og kan føles irriterede i timerne efter behandlingen.

Nogle kalder den FS-LASIK. Hos os er det kort og godt LASIK. Der benyttes to lasere. Femtosekund laseren laver en 'flap' i hornhinden, som løftes til side for at gøre klar til laser nr. to, som hedder excimer laser. Den retter synsfejlen ved en fordampning af hornhindevæv. Til sidst lægges flappen på plads og hornhinden lukkes.

Ja, du skal være fyldt 18 år og have stabil brillestyrke.

Du kan regne med at være brillefri til du begynder at udvikle alderssyn – noget som rammer os alle. Alderssyn kan også behandles, dog ikke med laser, men med en linseoperation.

Kontakt os