linseoperation
4.5/5

4.7 stjerner på Trustpilot

ICL linseimplantat

0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring
0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring

ICL linseimplantat

ICL linsen fungerer som en ’kontaktlinse’, men uden de gener, som en almindelig kontaktlinse kan afstedkomme, som fx tørre og irriterede øjne.

Linsen, som er fremstillet af blødt biologisk materiale (collamer) placeres inde i øjet foran din egen naturlige linse.

Operationen er reversibel. Vi kan altså fjerne linsen igen.

ICL står for ’Implantable Collamer Lens’

Løsningen er en effektiv og skånsom måde til korrektion af store synsfejl

Det siger vores kunder

4.5/5

Virkelig professionel øjenklinik. Har haft en dags linser i knap 25 år og slimhinderne var til sidst irritable og mine øjne var røde sidst på eftermiddagen. Så jeg besluttede at få skiftet mine naturlige linser og det var her efter 3 måneder, den bedste beslutning. Mine øjne har aldrig set bedre og ingen tørre slimhinder - kan kun anbefale Hørsholm øjenklinik hvor man fra start til slut føler sig velkommen og tryg.

5/5
Peter

via Trustpilot

Jeg fik en RLE operation for tre uger siden. Efter 35 år med kontaktlinser og nogle år med læsebriller oveni, kan jeg nu se uden brug af hjælpemidler.

Fantastisk! Jeg kan varmt anbefale Stefan og hans team. Rigtig god kommunikation hele vejen igennem – før, under og efter operationen – et meget professionelt forløb, hvor jeg har følt mig i trygge hænder hele tiden.

En stor tak for en god behandling og vellykket resultat!

5/5
Maj

via Trustpilot

Hvem skal vælge ICL linseimplantat?

Er du under 45 år og har du høje styrker, kan ICL linseimplantat være en ideal løsning, så du kan slippe for tunge briller.

Du skal have sunde og raske øjne, dvs. ikke fejle noget kronisk.

Til forundersøgelsen til linseudskiftning, vil vi, som noget af det første, undersøge, om der er  tilstrækkeligt med plads til en linse i øjet.

Dette foregår ved en skanning af dine øjne.

Optikken i en ICL ændrer sig ikke, så du vil få stor glæde af implantatet frem til dit syn naturligt vil ændre sig  fra omkring 45-50 års alderen. Du vil opleve generne ved alderssynet, som alle andre mennesker og på et tidspunkt vil du få brug for en læsebrille.

ICL kan på det tidpunkt fjernes igen, og så vil du kunne blive behandlet mod alderssyn med en anden linseløsning. Læs mere om RLE.

Ofte stillede spørgsmål om ICL

ICL er et linseimplantat, som kan korrigere store synsfejl, som en laseroperation ikke kan behandle. Årsager til dette kan være høje plus styrker eller meget tynde hornhinde. En ICL behandling ændrer ikke på øjets anatomi og løsningen er reversibel.

Nej, du kan ikke mærke linsen, som placeres bag pupillen i øjets forkammer.

ICL er en enkeltstyrke linse uden nogen optiske bivirkninger.

Nej, ICL er netop et godt alternativ til dig, som generes af tørre øjne ved brug af kontaktlinser.

Kontakt os