linseoperation
4.5/5

4.7 stjerner på Trustpilot

ICL linseimplantat

0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring
0 +
Øjenlaserbehandlinger
0 +
Linseoperationer
0 +
Tilfredse kunder
0
Års samlet erfaring

ICL linseimplantat

ICL linsen fungerer som en ’kontaktlinse’, men uden de gener, som en almindelig kontaktlinse kan afstedkomme, som fx tørre og irriterede øjne.

Linsen, som er fremstillet af blødt biologisk materiale (collamer) placeres inde i øjet foran din egen naturlige linse.

Operationen er reversibel. Vi kan altså fjerne linsen igen.

ICL står for ’Implantable Collamer Lens’

Løsningen er en effektiv og skånsom måde til korrektion af store synsfejl

Det siger vores kunder

4.5/5

Virkelig professionel øjenklinik. Har haft en dags linser i knap 25 år og slimhinderne var til sidst irritable og mine øjne var røde sidst på eftermiddagen.

Så jeg besluttede at få skiftet mine naturlige linser og det var her efter 3 måneder, den bedste beslutning.

Mine øjne har aldrig set bedre og ingen tørre slimhinder - kan kun anbefale Hørsholm øjenklinik hvor man fra start til slut føler sig velkommen og tryg.

5/5
Peter

via Trustpilot

Jeg fik en RLE operation for tre uger siden. Efter 35 år med kontaktlinser og nogle år med læsebriller oveni, kan jeg nu se uden brug af hjælpemidler.

Fantastisk! Jeg kan varmt anbefale Stefan og hans team. Rigtig god kommunikation hele vejen igennem – før, under og efter operationen – et meget professionelt forløb, hvor jeg har følt mig i trygge hænder hele tiden.

En stor tak for en god behandling og vellykket resultat!

5/5
Maj

via Trustpilot

Hvem skal vælge ICL linseimplantat?

ICL linseimplantat anbefales primært til dig under 45 år som har meget høje styrker og/eller meget tynde hornhinder, hvor behandling med øjenlaser er begrænsede eller slet ikke muligt. 

Implantatet er en lille linse, som indsættes i øjet. Det første vi undersøger, når du kommer til forundersøgelse, er derfor om der er tilstrækkelig med plads i øjet til ICL-linsen. Dette foregår ved en skanning af dine øjne.

Optikken i ICL linsen ændrer sig ikke, så du vil få stor glæde af implantatet frem til dit syn naturligt vil ændre sig  fra omkring 45-50 års alderen, hvor den naturlige udvikling af alderssyn begynder. Ændring af synet på grund af alder, betyder at læsesynet bliver forringet og du vil på et tidspunkt få brug for en læsebrille.

Vil du ikke kunne forlige dig med at skulle bruge læsebriller, kan ICL linsen tages ud igen og erstattes af en linse til behandling for alderssyn, så du kan forblive brillefri. Læs mere om vores linseudskiftninger her 

Ofte stillede spørgsmål om ICL

ICL er et linseimplantat, som kan korrigere store synsfejl, som en laseroperation ikke kan behandle. Årsager til dette kan være høje plus styrker eller meget tynde hornhinde. En ICL behandling ændrer ikke på øjets anatomi og løsningen er reversibel.

Nej, du kan ikke mærke linsen, som placeres bag pupillen i øjets forkammer.

ICL er en enkeltstyrke linse uden nogen optiske bivirkninger.

Nej, ICL er netop et godt alternativ til dig, som generes af tørre øjne ved brug af kontaktlinser.

Kontakt os