LASERKIRURGI

Øjenlaserbehandling


Kan jeg få en øjenlaserbehandling?

Der er forskel på øjne, på hornhinder og på synsfejl og derfor tilbyder vi tre forskellige metoder: SmartSight, LASIK og SmartSurface.


Vi kan sandsynligvis også tilbyde en behandlingsform til dig, men hos os er det øjenlægen, som træffer afgørelse om, hvilken metode der vil sikre det bedste resultat for dig!


Har du brug for at vide mere om de tre metoder, inden du bestiller tid til en forundersøgelse, finder du dem i oversigten her nedenfor.

oversigt

LASIK SmartSurface

SmartSight

SmartSight er vores behandlingsmæssige førstevalg, og langt de fleste er egnet til denne metode.

Fordelene ved SmartSight er:

  • smertefrihed
  • hornhinden bevarer mest mulig af sin styrke
  • risikoen for tørre øjne nedsættes og
  • synet normaliseres hurtigt

 

 

SmartSight er den nyeste metode inden for øjenlaserbehandling.

 

Sikker, skånsom og hurtig

 

 

Sådan fungerer SmartSight

Vi benytter ATOS femtosekund laseren til at behandle synsfejlen i hornhinden. ATOS har som den eneste maskine på markedet intelligent Eye Tracking, som kompenserer for øjets rotationer (cyclotorsion). Det sidste er meget vigtigt, når der skal behandles bygningsfejl.

 

Laseren er en infrarød laser, der sender lys med en frekvens på op til 4 MHz af en varighed på mindre end 295 femtosekunder. Det går med andre ord lynende hurtigt og en behandling er overstået på 30 sekunder !

SmartSight

33.000 kr

Alt inkl.

Finansiering?

Vi giver os god tid til forundersøgelsen, så du ikke går herfra med ubesvarede spørgsmål.

Forundersøgelsen

State of the Art apparaturer

Vi anvender blandt andet Schwind Sirius scheimflug og Schwind Peramis aberrometer + placido disk. CSO MS-39 OCT + placido disk og Topcon Maestro OCT.

For at finde ud af, hvilken type laserbehandling du er egnet til, skal der foretages meget præcise målinger. Dels skal synsstyrken måles med stor omhu, vi skal kende din brille/kontaktlinse historik og sikre, at din styrke har været stabil i 2 år, og så skal vi måle tykkelsen på dine hornhinder.

For at resultatet bliver præcis, skal hornhinden måles med en meget fintfølende apparater, som måler med en nøjagtighed, der opgøres i mikrometer. Er du kontaktlinsebruger, skal du derfor holde pause med linserne i mindst 5 dage op til forundersøgelsen, fordi kontaktlinser påvirker hornhindens form. 

På baggrund af målingerne, sammenholdt med en snak om dit arbejds- og fritidsliv, vil vi kunne fortælle dig, om du er egnet til en øjenlaserbehandling og i så fald, hvilken metode du er bedst egnet til.

Ofte stillede spørgsmål

Ser jeg skarpt efter en SmartSight laserbehandling?

Allerede nogle timer efter behandlingen, fornemmer du at det gode resultat er på vej. En til to dage efter behandlingen vil du se helt skarpt.

Kan jeg risikere at blive afvist på selve operationsdagen?

Nej, godkender øjenlægen dig til en synskorrigerende behandling ved forundersøgelsen, skal du ikke igennem flere godkendelser. Følger og overholder du i øvrigt vores vejledning op til operationen, så vil du blive opereret som planlagt.

Er der aldersbegrænsninger i forhold til en laserbehandling?

Ja, du skal være fyldt 18 år og have stabil brillestyrke.

Hvor længe holder resultatet efter en laserbehandling?

Du kan regne med at være brillefri til du begynder at udvikle alderssyn - noget som ramme os alle. Alderssyn kan også behandles, dog ikke med laser, men med en linseoperation.