Øjenlaser

Ingen øjne er ens. Der er forskel på synsfejl og hornhinder og derfor er der også forskel på metoder til behandling. Vi tilbyder disse 3 lasermetoder: SmartSight, LASIK og SmartSurface.

En øjenlaserbehandling koster 29.000 kr - uanset metode. Det skal nemlig ikke være din pengepung der afgører, om det skal være den dyreste eller den billigste løsning. Det er øjenlægens opgave at rådgive om, hvilken metode der er bedst for dig, uden at tænke på pris.

Prisen dækker forundersøgelse, øjendråber, kontroller og eventuel efterbehandling i helt op til 5 år efter din operation. Du er garanteret et godt resultat med vores Tilfredshedsgaranti. Den følger naturligvis med i prisen og kan ikke fravælges. Din tilfredshed er vores succes!

VI SÆNKER PRISERNE MED 10% RESTEN AF ÅRET!

Ring og bestil tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse til en værdi af 950,-kr. Du kan også udfylde kontaktformularen så vender vi tilbage til dig.

Ønsker du delbetaling? Find den afdragsløsning, som passer bedst til dig her 

Oversigt

Ofte stillede spørgsmål om øjenlaser

Hvad koster en øjenlaserbehandling?

Prisen er 29.000,-kr men resten af 2022 sparer du 10% - Ny Pris: 26.100,-kr

Hvor lang tid tager en øjenlaserbehandling?

Selve laseren arbejder mellem 10-30 sekunder pr øje

Gør en øjenlaser ondt?

Dine øjne er bedøvede under selve behandlingen, og er derfor smertefri. Der er forskel på smerteniveauet efter behandlingen, alt efter hvilken type af laserbehandling du får. Efter SmartSight og LASIK er ubehaget væk dagen efter. SmartSurface er forbundet med en del smerter de første dage efter behandlingen.

Kan laser fjerne mit alderssyn?

Det retvisende svar er nej. Har du alderssyn, så er det fordi øjets linse er begyndt at miste evnen til at stille skarpt på ting tæt på. For at behandle alderssyn med livslang effekt, skal man altså have en linseudskiftning. En øjenlaser vil kun kortvarigt have en effekt. Læs mere om vores RLE-løsninger