Linseoperationer

Vi har RLE-linseudskiftning til dig over 45 åtil behandling af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn.

Vi behandler også Grå stær med enkeltstyrke linser eller opgrader med en Eyhance-linse.

ICL-linseimplantat er til dig under 45 år som ikke kan blive behandlet med en øjenlaser pga. for høje styrker eller fordi hornhinden er for tynd.

 

Ring og bestil tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse til en værdi af 1.100,-kr. Du kan også udfylde kontaktformularen så vender vi tilbage til dig.

Priser fra 25.000 kr for grå stæroperation op til 52.500 kr for en multifokal RLE-linseudskiftning.

Ønsker du delbetaling? Find den afdragsløsning, som passer bedst til dig her 

Oversigt

Ofte stillede spørgsmål om linseoperationer

Kan jeg blive blind efter en linseoperation?

Nej, du bliver ikke blind. En infektion i et nyopereret øje kan lede til blindhed, hvis det ikke behandles. Øjendråberne du får med hjem, er med til at forebygge infektion, og du skal møde op til de obligatoriske kontroller så vi kan følge dig nøje. Får du infektion, skal du straks kontakte os

Kan jeg få efterstær?

Ja, vi ved at ca 10% af alle der har fået en linseopeation, oplever efterstær. Det behandles hurtigt og let og er en del af behandlingsgarantien

Må jeg bruge kontaktlinser inden min linseoperation?

Du skal stoppe med at bruge kontaktlinser 2 dage op til operationen. Du må altså ikke bruge linser når du begynder med øjendråber. 

Hvad er forskellen på Eyhance og RLE?

Eyhance giver dig frihed til at færdes uden brug af briller det meste af tiden, men du bliver ikke fuldt ud brillefri som efter en RLE-linseudskiftning.