Laserkirurgi

Øjenlaserbehandling

Kan jeg få en øjenlaserbehandling?

Hvis du er nærsynet eller har bygningsfejl, er øjenlaserbehandling en ideel måde at slippe af med dine briller. Behandlingen er hurtig overstået, er smertefri og man er sædvanligvis tilbage i alle daglige funktioner efter 1-2 dage.

Du betaler én gang, og prisen inkluderer op til 5 års opfølgning og evt. efterbehandling. 

Så ingen efterregning eller andre overraskelser!

Vores øjenlæger har hver udført mere end 5.000 øjenlaserbehandlinger

Hvorfor flere metoder?

Ens for de tre metoder der anvendes, er at laseren ændrer formen i hornhindens centrale del, kaldet stromaet, og på den måde retter synsfejlen.

Stromaet er hornhindens midterste lag og ligger under epithelet. Der er tre forskellige måder at ”komme forbi” epithelet og ned til stromaet, og derfor har vi tre forskellige operationstyper: SmartSight, LASIK og SmartSurface.

Der er forskel på øjne, på hornhinder og på synsfejl, og derfor har tilbyder vi flere metoder. Der er helt sikkert en behandlingsform til dig også, men det er øjenlægen, der træffer afgørelse om, hvilken type af laserbehandling, der vil sikre det bedste resultat for dig.

 

Undersøgelsen

State of the Art apparaturer

Vi anvender blandt andet Schwind Sirius scheimflug og Schwind Peramis aberrometer + placido disk. CSO MS-39 OCT + placido disk og Topcon Maestro OCT.

For at finde ud af, hvilken type laserbehandling du er egnet til, skal der foretages meget præcise målinger. Dels skal synsstyrken måles med stor omhu, vi skal kende din brille/kontaktlinse historik og sikre, at din styrke har været stabil i 2 år, og så skal måle tykkelsen på dine hornhinder.

For at resultatet bliver præcis, skal hornhinden måles med en meget fintfølende apparater, som måler med en nøjagtighed, der opgøres i mikrometer. Er du kontaktlinsebruger, skal du derfor holde pause med linserne i mindst 5 dage op til forundersøgelsen, fordi kontaktlinser påvirker hornhindens form. 

På baggrund af målingerne, sammenholdt med en snak om dit arbejds- og fritidsliv, vil vi kunne fortælle dig, om du er egnet til en øjenlaserbehandling og i så fald, hvilken metode du er bedst egnet til.

oversigt

SmartSight SmartSurface

LASIK

En LASIK øjenlaserbehandling er en særdeles gennemprøvet behandling, som sikrer hurtigst muligt klart syn - allerede dagen efter. Den har den højeste grad af præcision og den er smertefri.

LASIK er en forkortelse for Laser Assisted In Situ Keratomileusis

... På dansk: Ændring af hornhindens form med laser !

LASIK øjenlaser benytter ATOS femtosekund laseren til at skære en flap i hornhinden, som går gennem epithelet og ned til den øverste del af stromaet. Flappen løftes til side. Herefter laves formændringen i stromaet med vores AMARIS 1050RS excimer laser og til slut lægges flappen på plads.

AMARIS 1050RS laseren har markedets mest avancerede eyetracker i 7D og desuden er den markedets hurtigste.

Øjet bevæger sig hurtigt og i flere retninger. Eye Trackeren sikrer, at laseren kun arbejder præcis dér, hvor den skal. Når øjet flytter sig, følger laserstrålen med!

Øjet bevæger sig ca. 90 mikrometer per millisekund i alle retninger! Med AMARIS 1050RS 7D eye tracker sikrer vi størst mulig præcision. 

LASIK

NU 24.000 kr

(normalpris 29.000 kr)

Delbetaling

Øjenlægen følger dig nøje under hele forløbet fra start til slut.

LASIK

Ser jeg skarpt efter en LASIK laserbehandling?

Lige efter en LASIK-behandling skal du holde dine øjne lukkede i 3 timer. Herefter ser du godt uden briller. Det er helt normalt, hvis dine øjne er røde og kan føles irriterede i timerne efter behandlingen.

Hvad er LASIK?

Nogle kalder den FS-LASIK. Hos os er det kort og godt LASIK. Der benyttes to lasere. Femtosekund laseren laver en 'flap' i hornhinden, som løftes til side for at gøre klar til laser nr. to, som hedder excimer laser. Den retter synsfejlen ved en fordampning af hornhindevæv. Til sidst lægges flappen på plads og hornhinden er lukket.

Er der aldersbegrænsninger i forhold til en laserbehandling?

Ja, du skal være fyldt 18 år og have stabil brillestyrke.

Hvor længe holder resultatet efter en laserbehandling?

Du kan regne med at være brillefri til du begynder at udvikle alderssyn – noget som rammer os alle. Alderssyn kan også behandles, dog ikke med laser, men med en linseoperation.

Findes der et godt alternativ til briller og kontaktlinser ?

JA! Ingen briller eller kontaktlinser

Få 5.000 kr i rabat - Tryk her